Следва

Тези тайвански баба и дядо са дефиницията на #couplegoals

Какво ново: 26 световни издания на Vogue с общ проект за НАДЕЖДАТА

Известни фотографи и артисти говорят за НАДЕЖДАТА пред изданията на Condé Nast...

All fashion преди 3 години

26 световни издания на Vogue обединяват креативни сили за работата по универсално нов проект - събитието е историческо и първо по рода си за цялата 128-годишна история на изданието. Първа и основна точка от проекта е корицата - всички 26 такива, при това на септемврийския брой, който както знаете е най-продаваният, са подчинени на темата НАДЕЖДА.

Главният редактор на американския Vogue Анна Уинтур използва емблематичното лого на Ню Йорк, създадено от Милтън Глейзър; на Острова Едуард Енинфул пък избира капитан Том Мур, успял да набере повече от 33 милиона паунда в помощ на Британския национален здравен център, за герой на Vogue UK, а украинското издание на модната Библия привлича като колаборатор към проекта популярната артистка Алевтина Какидзе.



Самира Наср, новият Главен редактор на Harper's Bazaar


Автор на руската корица е Ерик Булатов, класик на соц-арта и артист от ранга на Дейвид Хокни и Джон Балдесари. През 70-те, към края на Съветския съюз, Булатов става известен с картините си, които съчетават реториката на съветските постери и живописни пейзажи. Дори докато живее в Париж, Ерик остава един от най-значимите и известни, включително и най-скъпи руски артисти. Творчеството му е високо ценено и до днес - особено от представителите на модната индустрия: последната презентация на Гоша Рубчински например, се проведе на фона на една от най-известните работи на Булатов, наречена "Свобода".


Легендарната Сузи Менкес напуска Vogue


"Надписът "Надежда", изписан в облаците, се превърна в универсален символ, който придобива различен смисъл за всеки човек на нашата земя. Екипът ни вярва в силата на думите, изкуството и добрата визуализация, точно както вярваме в силата на стила и вкуса", разказва редакторката на руския Vogue Маша Фьодорова пред Buro 24/7

Използваме специално създадения хаштаг #VogueHope, за да открием още произведения, обединени под шапката на специалния проект.

More All fashion