Следва

Патето и лебедът: бюти еволюция на Меган Маркъл

We love: Дженифър Лопес, 51, au naturel

Jenny from the block <3

Celebrity beauty преди 3 години

Ако се чудите как изглеждат утрините на Дженифър Лопес (или по-скоро как изглежда тя сутрин), латино дивата *blessed us* с тази гледка преди два дни и не можем да спрем да мислим за безупречната й кожа оттогава.

"Добро утро на всички!!!", написа Джен под снимката, добавяйки и тага #MorningFace.


Булката беглец: 5 звездни сватби, отменени в последния момент


2 424 724 сърчица за безупречната сънена физиономия на Джей Ло не стигат, за да изкажем възхищението си от очевидно работещите грижи, които полага за физиката си 51-годишната звезда, затова цитираме коментара, който описва най-добре мислите ни: "She actually woke up like that..."


Ваканцията на известните: Джей Ло и банският за $69


 

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 4 седмици

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.