Следва

Как Кейт и Уилям честитиха ЧРД39 на Меган Маркъл

Дневен ХОРОСКОП - 05.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В сряда ще има благоприятни възможности за успех и важни резултати в области като образование, бизнес, култура. Тези от вас, които ръководят собствен бизнес, ще получат интересни идеи да поемат водеща позиция над пряк конкурент или да спечелят по-добри позиции като компания. Разбира се, трикове, лъжи и манипулации могат да ви дадат временен успех, но последствията за вас ще бъдат доста неприятни. Днес разполагате с благоприятен ден за вземане на решение, свързано с промяна в работата, започване на нова дейност, с някакъв вид иновации. Ако сте работодател, преоценете персонала си, насърчавайте добрите и говорете за недостатъците с тези, които все още не отговарят на стандарта ви.

Овен, Лъв, Стрелец: предстои ви емоционален ден, който ще се отрази на любовната или интимната ви връзка. Днес ще възникнат благоприятни ситуации в работно време; много от вас ще се зарадват на предстоящо пътуване. В сряда очаквайте пари от работното място, от банка или друга държавна институция.

Телец, Дева, Козирог: днес приятели или роднини ще ви занимават със своите проблеми и желания. Сряда ще бъде успешен ден за работа и образование. Бъдете готови за някои промени, срещи и разговори. Конкретно събитие ще ви върне към емоционални спомени от миналото ви. Добрите събития днес ще се случват в семейството ви или с хора от кръга ви роднини.

Близнаци, Везни, Водолей: в сряда разполагате с благоприятни обстоятелства за решаване на финансови проблеми. Денят е благоприятен за развитието на съдебни дела. Ако днес имате ангажименти с деца, ще останете доволни от постигнатите резултати. Мнозина ще изпитат безпокойство, свързано с решението или действието на жената, особено ако тя е родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Рак, Скорпион, Риби: сряда ще бъде благоприятен ден за ново начало. Днес бързо се отървете от всички песимистични чувства и нагласи. Дава ви се да постигнете нещо, което е важно за личностното и професионалното ви развитие. Разговорите или срещите с мъж, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, ще внесат нови идеи или планове в живота ви. Днес съществува възможност от отлагане на предварително уговорена среща или посещение.

More Astro