Следва

"Порази ме": Орландо Блум за първата среща с Кейти Пери

Как Кейт и Уилям честитиха ЧРД39 на Меган Маркъл

Вчера ММ отпразнува 39-тата си годишнина и макар разстоянието, което ги дели, роднините на мъжа й са сред първите поздравили я

Celebrities преди 3 години

На официалната страница на Херцозите на Кеймбридж бе публикувана снимка с лаконичното описание "Пожелаваме прекрасен рожден ден на Херцогинята на Съсекс", изобразяваща Меган в най-усмихнатата форма, в която някога сме я виждали.

По-интересното в случая е, че тази снимка се явява като негласно опровержение на слуховете, появили се малко преди рождения ден на Маркъл, за студената връзка между двете кралски етърви и непреодолимия конфликт между съпружеските двойки. Слуховете, припомняме, се подклаждат от малкото публикувани в жълтата преса пасажи от предстоящата да излезе биографична книга Finding Freedom на авторите Омид Скоби и Карълайн Дюран. В интерес на истината, колкото повече откъси се появяват на бял свят преди официалната премиера на четивото, толкова повече се убеждаваме, че параграфите са извадени от контекста на цялото - ето защо предпочитаме да не избързваме с изводите.


Томас Маркъл: "Обичам дъщеря си, но не се гордея с човек, в който се е превърнала"


Авторите твърдят, че легендарната вражда между двете херцогини произлиза от липсата на инициативност от страна на Кейт, 38, да посрещне съпругата на Хари в кралското семейство както подобава. По това време действията на собствения й мъж, Принц Уилям, са доста прекалени, поне според малкия му брат - бъдещият крал се опитва всячески да предпази Хари от вземането на неразумни и прибързани решения спрямо брака си, но така и не успява.

В друг от публикуваните пасажи пък се твърди, че Меган и Кейт реално никога не са се карали, както гласят гръмките жълти заглавия - никога не са били най-добри приятелки и имат доста разногласия през годините, но съумяват да запазят уважителния тон в общуването си:

"Първоначално Меган прояви разбиране към постъпката на Кейт, която не избърза да стават най-добри приятелки. Но дори когато Меган и Хари се ожениха и станаха официална двойка в кралския двор, нещата в отношенията им не се подобриха. Цветята, които Кейт изпращаше за рождените й дни, бяха чудесни, но Меган даваше мило и драго за подкрепата й, не цветята", пишат Скоби и Дюран.


Колието на раздора на Меган Маркъл, или откъде тръгна #Megxit


Междувременно отвъд Океана се носят слуховете за партито по случай рождения ден на Маркъл, отпразнуван в много тесен кръг от най-близки приятели (в който списък Кейт Мидълтън със сигурност не попада) в Монтесито, в близост до Санта Барбара.

More Celebrities