Следва

Дневен ХОРОСКОП - 06.08.2020

"Влюбих се в теб заради ценностите ти, а не заради секси вида": Мишел Обама в любовно обяснение към Барак

Ain't they lovely!

Love преди 3 години

Били ли сте свидетели на това как двама влюбени хора се опитват да обяснят какво ги привлича един към друг? Изключително досадно е, особено защото те са склонни да казват супер неясни неща от рода на "когато знаеш, знаеш“. Ок, да, това е някакъв ориентир, и все пак... 

Мишел Обама, от своя страна, е добре запозната с даването на съвети за отношенията между хората (наскоро пусна цяла серия подкасти, посветени точно на това.) Като се има предвид, че двамата с Барак са щастливо женени от 18 години, съвсем логично е, че бившият президент на САЩ, на когото с дата вчера честитим рождения ден, бе първият й гост.

"Една от причините да се влюбя в теб е, че се ръководиш от принципа, че всички ние сме близки, братя и сестри, и трябва да си помагаме и да се пазим. А аз така съм отгледана", казва Мишел на съпруга си, докато двойката говори за началото на връзката си. "Мога да кажа, че семейството ми, моят квартал, представите ми за общност оформиха този възглед, съответно и избора, който направих в живота си, докато едновременно усещах как твоите преживявания оформят твоя живот."

Барак отвръща: "Явно не е виновен начинът, по който изглеждах тогава, но ще го преглътна."

Бившата Първа дама разказва още как двойката "е прекарала много време заедно по време на карантината“, и подтиква Барак отново да се пошегува: "Не изглеждаш много щастлив от това. Но аз те обичам. Факт.“

„Няма да те съдя“, засмява се чаровната госпожа Обама, добавяйки, че многото време, което семейството отделя да дискутира общата си визия за бъдещето, ги сплотява неимоверно. "Прекарахме си страхотно. Проведохме много интересни разговори, защото това са доста луди времена... Говорихме много за това как нашите възгледи за общността ни оформят като личности, как определяме избора си, как избираме да реагираме."

Барак допълва, че са обсъждали и "наследството”, което биха искали да оставят на дъщерите си, Малия и Саша. "Повече от всичко искаме да знаят, че живеят в страна, която уважава всички и се грижи за всички. Искаме да знаем, че ако не сме наоколо, тези момичета са в такова общество. И ще се оправят."

Сладкият споделен епизод на #MichelleObamaPodcast е в Spotify.

More Love