Хайди Клум вече не се

Хайди Клум вече не се "събира" в джинсите си, но темата не я тревожи никак

Моделката признава, че старите джинси вече не са й по мярка, но не планира да се панира по повода

По време на социалната изолация обществото се раздели на два, невраждуващи помежду си, но все пак с различни идеологии, лагера: някои се отдадоха на активен спорт в домашни условия, здравословно хранене и непрестанни разкрасителни терапии, други пък използваха трите месеца усамотение, за да си вземат нужната доза релакс - наваксаха с книгите, филмите, сериалите и попълниха набора си от кулинарни умения. Много вкусната домашно приготвена храна се превърна в същински лек срещу стреса, към който дори Хайди Клум прибегна.


Светът обсъжда: деколтето на Хайди Клум, звезда на собственото си шоу


Преди няколко дни 47-годишният немски топмодел призна, че от няколко месеца насам не се побира в любимите си стари джинси в интервю с Sunday Express:

"Похапвах малко повече и правех малко по-малко", разказва бившият ангел на Victoria's Secret за карантината си. "Олекотих фитнес режима си и си позволих храни, към които по принцип дори не поглеждам."

Напук на разбиранията на повечето жени, Хайди е учудващо спокойна, споделяйки личния си опит: моделката дори все още не е решила дали да започне да тренира по-усилено, или просто да си купи нови джинси. Звездата използва случая, за да призове жени от всички краища на света да не се сравняват една с друга (нито пък с нея), особено с излъсканите снимки, които се публикуват в социалните мрежи. Според Клум, ако общественият натиск е прекалено голям, не си заслужава да прекарваме толкова много време в социалните мрежи.


Хайди Клум в сватбен ден номер 3 и първи снимки от венчавката на о. Капри


"Вярвам, че здравословната връзка с тялото и доброто отношение към храната и диетата, са ключови за самочувствието", добавя блондинката, като споделя, че се чувства в пъти по-добре след обилно хапване, което й дава енергия за през целия ден.


"Храня се веднъж на ден": Наоми за тайната на перфектната фигура


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.