Следва

Дневен ХОРОСКОП - 07.08.2020

Дневен ХОРОСКОП - 06.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В четвъртък на преден план излизат различни новини или събития, свързани със семейството. Вероятни са гости в дома ви, разговори, свързани с бременност или раждане на дете и т.н. Денят е благоприятен, за да сложите най-накрая край на сложна връзка и да започнете нова романтична такава. Днес е възможно да останете изненадате от хитростите или злодеянията на някого около вас. Бъдете отворени към информацията или съветите, които получавате от хора, родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци; възможно е чрез тях да намерите нов шанс за успех. Срещи и разговори с представители на Козирог, Телец или Дева ще имат с какво да ви изненадат.

Овен, Лъв, Стрелец: днес може да постигнете добри резултати в работата или бизнеса си. Денят ще бъде много активен, продуктиве и натоварен. В четвъртък не прибързвайте с действията или решенията си. Не е изключена възможността за любовни противоречия. Мнозина ще останат доволни от приходите си днес. Денят ще бъде благоприятен ден за развитието на дела, свързани със собствеността. Направете някой, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, щастлив с малък подарък.

Телец, Дева, Козирог: днес се чувствате объркани и разочаровани от новини, свързани с човек, когото познавате. Денят ще бъде интересен и успешен за развитието на домашните ви планове и задачи. Здравен проблем на любим човек може да привлече вниманието ви. Днес като цяло предстоят повече ангажименти със семейството и роднините ви. Денят носи важно събитие или интересни новини, свързани с момиче или млада жена.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък професионалните ви или семейни интереси и ангажименти по някакъв начин ще имат връзка с пътуване или с хора от други населени места. В приятелството ви може да възникне спорна ситуация. Днес имате конкретни очаквания за любовните си преживявания, които ще се развият без изненади. 

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък различни събития ще ви свържат с непознати, към които ще почувствате необяснима неприязън. Вашата мисия днес е да приемете тези хора такива, каквито са, защото появата им в живота ви има определена цел. Днес е възможно да възникне напрежение във връзката ви с някого, който живее в друго населено място. 

More Astro