Следва

Ваканцията на известните: Моника Белучи на о. Парос

За летните моменти – с капучино и любов

Сподели своя любим летен момент с хаштаг #JacobsIceSummer и превърни лятото в неповторимо изживяване с много награди

Food преди 3 години

С настъпването на август месец, заравяме краката си все по-дълбоко в жаркия морски пясък, отпиваме чаша ледено Jacobs Ice Cappuccino и се впускаме на въображаема разходка по любимите ни летни кътчета и моменти това лято. Взимаме и камера в ръце, увековечаваме ей онзи залез с любимите хора на необитаем плаж, случайната среща със стар приятел по време на къмпинг и моментът, в който се сбогуваме с целунатото от пяна море и обещаваме, че ще се върнем час по-скоро.

Да, август е емоция! Пъстра, докосваща и краткотрайна. За това бързаме да уловим пъстротата на летния момент и да му запазим специално място – в Инстаграм фийда ни от свежи преживявания. Предизвикваме и теб да направиш същото!

За тези от вас, които обичат да улавят летните моменти където и да са, Jacobs имат онлайн игра със страхотни награди. За да се включите трябва просто да изберете свой любим летен момент, запечатан на снимка, да го споделите в Instagram с хаштаг #JacobsIceSummer, както и да тагнете @jacobs_bulgaria! Можете да си спечелите модерно градско колело, с което да преследвате нови приключения.

Повече информация относно условията на играта, могат да бъдат открити във Facebook страницата на Jacobs Bulgaria.

More Food