Следва

Ваканцията на известните: Моника Белучи на о. Парос

За летните моменти – с капучино и любов

Сподели своя любим летен момент с хаштаг #JacobsIceSummer и превърни лятото в неповторимо изживяване с много награди

Food преди 3 години

С настъпването на август месец, заравяме краката си все по-дълбоко в жаркия морски пясък, отпиваме чаша ледено Jacobs Ice Cappuccino и се впускаме на въображаема разходка по любимите ни летни кътчета и моменти това лято. Взимаме и камера в ръце, увековечаваме ей онзи залез с любимите хора на необитаем плаж, случайната среща със стар приятел по време на къмпинг и моментът, в който се сбогуваме с целунатото от пяна море и обещаваме, че ще се върнем час по-скоро.

Да, август е емоция! Пъстра, докосваща и краткотрайна. За това бързаме да уловим пъстротата на летния момент и да му запазим специално място – в Инстаграм фийда ни от свежи преживявания. Предизвикваме и теб да направиш същото!

За тези от вас, които обичат да улавят летните моменти където и да са, Jacobs имат онлайн игра със страхотни награди. За да се включите трябва просто да изберете свой любим летен момент, запечатан на снимка, да го споделите в Instagram с хаштаг #JacobsIceSummer, както и да тагнете @jacobs_bulgaria! Можете да си спечелите модерно градско колело, с което да преследвате нови приключения.

Повече информация относно условията на играта, могат да бъдат открити във Facebook страницата на Jacobs Bulgaria.

More from View Sofia

Новите family portraits на кралското семейство редом до старите

Celebrities преди 1 година

Чудесните кадри на Катрин и децата й, част от Коледната им фотосесия, са повече от сладки и този път идват по случай Деня на майката, който Великобритания отбеляза на 19 март. Определено светът обича Кейт Мидълтън и нейните принцове и принцеси - Джордж, Шарлот и Луи - след публикуването на кадрите заваляха стотици хиляди възторжени реакции  

More Food