Следва

Принц Хари е ревнивец - особено спрямо брака на брат си

Ваканцията на известните: Моника Белучи на о. Парос

Италианката съчетава работа с удоволствие на гръцка територия...

Celebrities преди 3 години

Като част от гостуващите участия на монолога "Мария Калас. Писма и спомени" 55-годишната актриса посещава гръцката столица, а по време на подготовката за дългоочакваното представление, Белучи намира време да се отбие на прекрасния остров Парос за дълъг уикенд на брега на Егейско море.

Въпреки добрите й намерения да се скрие от любопитните папарашки очи (въпреки че... кой се крие в рокля Dolce & Gabbana?), естественият чар на актрисата не може да се подмине толкова лесно. Макар от известно разстояние, отлично разпознаваме красивите черти на Моника.

Всъщност, "прикритията" й все пак би трябвало да работят, защото от началото на карантината досега нямахме никакви сведения къде, как и кого прекарва социалната изолация актрисата. Припомняме, че преди време, непосредствено след като се раздели с Никола Льофевр, Белучи даде интервю за Madame Figaro, в което много ясно заяви, че не е сама, но не желае връзката и партньорът й да стават публично достояние. Колкото до бившия й любовник, Моника и френският художник пренесоха отношенията си на "ново ниво" - никога не са спирали да се обичат, както и двамата потвърждават.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 20 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 16 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.