Ваканцията на известните: Моника Белучи на о. Парос

Ваканцията на известните: Моника Белучи на о. Парос

Италианката съчетава работа с удоволствие на гръцка територия...

Като част от гостуващите участия на монолога "Мария Калас. Писма и спомени" 55-годишната актриса посещава гръцката столица, а по време на подготовката за дългоочакваното представление, Белучи намира време да се отбие на прекрасния остров Парос за дълъг уикенд на брега на Егейско море.

Въпреки добрите й намерения да се скрие от любопитните папарашки очи (въпреки че... кой се крие в рокля Dolce & Gabbana?), естественият чар на актрисата не може да се подмине толкова лесно. Макар от известно разстояние, отлично разпознаваме красивите черти на Моника.

Всъщност, "прикритията" й все пак би трябвало да работят, защото от началото на карантината досега нямахме никакви сведения къде, как и кого прекарва социалната изолация актрисата. Припомняме, че преди време, непосредствено след като се раздели с Никола Льофевр, Белучи даде интервю за Madame Figaro, в което много ясно заяви, че не е сама, но не желае връзката и партньорът й да стават публично достояние. Колкото до бившия й любовник, Моника и френският художник пренесоха отношенията си на "ново ниво" - никога не са спирали да се обичат, както и двамата потвърждават.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.