Следва

Принц Хари е ревнивец - особено спрямо брака на брат си

Ваканцията на известните: Моника Белучи на о. Парос

Италианката съчетава работа с удоволствие на гръцка територия...

Celebrities преди 3 години

Като част от гостуващите участия на монолога "Мария Калас. Писма и спомени" 55-годишната актриса посещава гръцката столица, а по време на подготовката за дългоочакваното представление, Белучи намира време да се отбие на прекрасния остров Парос за дълъг уикенд на брега на Егейско море.

Въпреки добрите й намерения да се скрие от любопитните папарашки очи (въпреки че... кой се крие в рокля Dolce & Gabbana?), естественият чар на актрисата не може да се подмине толкова лесно. Макар от известно разстояние, отлично разпознаваме красивите черти на Моника.

Всъщност, "прикритията" й все пак би трябвало да работят, защото от началото на карантината досега нямахме никакви сведения къде, как и кого прекарва социалната изолация актрисата. Припомняме, че преди време, непосредствено след като се раздели с Никола Льофевр, Белучи даде интервю за Madame Figaro, в което много ясно заяви, че не е сама, но не желае връзката и партньорът й да стават публично достояние. Колкото до бившия й любовник, Моника и френският художник пренесоха отношенията си на "ново ниво" - никога не са спирали да се обичат, както и двамата потвърждават.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.