Какво ново: Алиша Кийс стартира марка за лайфстайл красота с E.L.F.

Какво ново: Алиша Кийс стартира марка за лайфстайл красота с E.L.F.

Носителката на "Грами" си партнира с E.L.F.

Има определени марки за красота, които автоматично ни привличат вниманието, когато пускат нови продукти - E.L.F. определено е една от тях. И има няколко музиканти, които командват същото мигновено внимание, когато обявяват нов проект, като легендарната Алиша Кийс. Затова си представете нашата изненада, наслада и откровено вълнение, когато научихме, че певицата ще си партнира с достъпната козметична компания за нова линия за грижа за кожата.

Това е много повече от просто още едно сътрудничество на знаменитости, това ново начинание между E.L.F. и Кийс ще бъде пълноценна "марка за красота и лайфстайл", според изявление, споделено с Allure.


Grammys 2019: Алиша Кийс има да ви каже нещо


"Ние сме повече от развълнувани, да използваме силните си страни, за да помогнем да реализираме визията на Алиша, тъй като тя не само се привежда в съответствие с нашата мисия да направим най-доброто от красотата достъпно, но й придава още по-дълбоко измерение", председателят и изпълнителен директор на E.L.F. Таранг Амин , казва в изявлението. "Като създател на марката (ЕЛФ е Калифорнийски бранд, създаден през 2004 г.), съм много развълнуван, за мен това е нов творчески подход, чрез който да достигнем до нова аудитория и да продължим да водим в категорията иновации.“


Таранг Амин

Кори Маркизото, главен маркетинг директор на E.L.F. и президент на новата марка с Кийс, казва, че тя е емблематична и вдъхновяваща. "Нейната гледна точка към красотата е душевна и безвременна. Заедно рисуваме съвършената визия.“

Към момента не знаем повече за предстоящата марка - дори и името. Това, което знаем, е, че ще предлага разработени от дерматолози продукти, без опити върху животни, които имат за цел да "придадат нов смисъл на красотата, като почитат ритуалите в ежедневието и гонят практически резултати", и ще се появат на пазара по някое време през 2021 г.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.