Следва

С какво друго да масажира лицето си Тони Бракстън, ако не с вибратор?

Петте най-големи отживелици в пластичната хирургия

Не препоръчваме...

Celebrity beauty преди 3 години

Въпреки достъпа до някои от най-добрите хирурзи в света, някои звезди все пак "успяват" да обезобразят природните си дадености, обсебени от манията по операции, които вече са тотална отживелица. Ето и кои са ПЕТТЕ интервенции, за които дори не бива да си помисляме:


Преди/След: Лил Ким

"Холивудски" нос
Така нареченият "холивудски" нос е прекалено малък и със спорна функционалност - формата, която се постига, пречи на нормалния дихателен процес, а чисто естетически - нарушава пропорциите на лицето.


Култ: ринопластика за всички в ЛиванПреди/След: Салма Хайек

Прекалено уголемен бюст
Оувърсайзд трендът все още си е тук, но не и щом става въпрос за гръдни импланти.


Кое беше, но вече не е тренди в пластичната хирургияПреди/След: Меган Фокс

Изглаждане на пухкави бузи
Премахването на подкожната мазнина в областта на бузите причинява увисване и хлътване, което от своя страна, изисква редовна поддръжка.


Петте най-опасни пластични операцииПреди/След: Джема Джеймсън

Уголемяване на дупето
Поставянето на импланти в дупето най-често променят структурата и формата на цялото тяло; специалистите препоръчват, в случай, че има нужда от допълнително оформяне на седалището, да се избере липоскулптуриране или липолифтинг - и двете интервенции са далеч по-щадящи към фигурата.


Пластичните операции, без които Шер нямаше да изглежда по същия начинПреди/След: Рене Зелуегър

Превъзбуденото лице
Учуденото или превъзбудено лице се получава в резултат на неправилно извършен фейслифтинг - вече съществуват много по-осъвременени версии на тази хирургическа намеса, към които човек да се обърне, в случай на нужда/желание.


10 криворазбрани факта за Ботокса, които е нужно да обясним


 

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 месец

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.