Следва

Камерън Диас за края на филмовата си кариера и инфантилните холивудски актьори

Принц Хари е ревнивец - особено спрямо брака на брат си

Приближени до Двореца разказват каква неконтролируема ревност изпитва по-малкият принц към връзката на Кейт Мидълтън и брат си

Celebrities преди 3 години

Остават броени дни до официалната премиера на Finding Freedom, която генерира огромен поток от "кралско" медийно съдържание в последните няколко седмици. Съдейки по огромния брой разкрития, с които вече се сдобихме покрай ексклузивните откази от биографичната книга, коментарите на очевидци и експерти, в самото издание ни очаква още по-голяма порция от апетитни дворцови истории. Първата неприятна за кралското семейство истина, с която ни запознаха авторите Омид Скоби и Карълайн Дюран, припомняме, бе непреодолимият конфликт между двете съпружески двойки херцози - на Кеймбридж и Съсекс; впоследствие враждата бе "раздробена" на два по-малки - между двете етърви и братята, за последната от които се говори от години. И докато "войната" между Меган и Кейт бе отчасти обяснена, тази между Хари и Уилям все още продължава да се нищи.


Колието на раздора на Меган Маркъл, или откъде тръгна #Megxit


Позовавайки се на свой анонимен информатор, таблоидът Us Weekly излезе със "свежото" твърдение, че 35-годишният Принц Хари "се чувствал като трето колело" до брат си и Кейт Мидълтън. А това, в допълнение, към отреденото му съществуване в сянката на Уилям, който предстои да стане крал в близко бъдеще, никак не му се нрави.

"Имаше непреодолима ревност и безспирна борба за надмощие от страна на Хари. Цялото внимание бе насочено върху бъдещия крал и съпругата му; Кралица Елизабет и асистентите й прекарваха цялото си време и влагаха цялата си енергия и ресурс в това да подготвят Кейт за бъдещата роля. Хари се чувстваше пренебрегнат. С утвърждаването на Кейт като видна част от кралското семейство, започна да изпитва и нескрита ярост", цитира източника си изданието.


Томас Маркъл: "Обичам дъщеря си, но не се гордея с човек, в който се е превърнала"


Друг източник убеждава публиката, че напрежението между Кейт, Уилям и Хари се надига още преди появата на Меган на хоризонта (бел.ред. Хари среща актрисата пет години след сватбата на брат си):

"Ако може да се вярва на наратива в тази биография, Уилям не е никак щастлив от бързото развитие в отношенията на Меган и Хари. По природа по-големият брат е по-спокоен и разсъдлив, докато Хари е импулсивен и непредсказуем", се казва още в статията.


Първият поглед: как и къде всъщност започва любовта на Хари и Меган


От страна на Меган и Хари все още няма официално потвърждение/опровержение на твърдението на авторите, че двойката е съдействала в процеса по изготвяне на четивото, докато вече имаме доста категорична реакция от страна на Принц Уилям - и тя не е никак позитивна.

"Уилям вярва, че тази книга е отчаяният опит на Меган и Хари да контролират историята. Струва му се, че двамата използват новите си контакти, за да представят себе си в добра светлина. Дори преди новините за Finding Freedom нещата между двамата братя не бяха никак цветущи, но анонсът за четивото внесе съвсем различни по вид емоции", пишат в заключение авторите.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.