Следва

7 начина, по които можем да помогнем на пострадалите в Бейрут

Камерън Диас за края на филмовата си кариера и инфантилните холивудски актьори

"Хора, които не познаваш, правят нещата вместо теб. Никога не съм се чувствала комфортно с този начин на живот. Това е на километри от комфортната ми зона..."

Celebrities преди 3 години

През 2014 г. известната русокоска напусна артистичната сцена и не е съжалила нито за миг през последните шест години. В разговор с ексколежката си и много близка приятелка Гуинет Полтроу в епизод от онлайн шоуто Goop Health: The Sessions, 47-годишната звезда споделя за първи път какво я подтиква да каже "сбогом" на големия екран завинаги:

"Просто реших, че искам всичко в живота ми да е различно. Работих толкова дълго и толкова здраво; участвах във филми... същинско мъчение е. Не оставаше никакво време за личния ми живот. Точно тогава реших, че трябва да спра и да се фокусирам върху себе си, върху близките си, върху отношенията ми с тях. Тогава ми се случи най-хубавото - с Беднжи (съпругът й - бел.ред.) се запознахме, влюбихме се и се оженихме. Всичко се случи много бързо, защото и двамата знаехме, че е правилно", откровена е както никога досега Камерън.

Припомняме, че актрисата се омъжи за Бенджи Мадън през 2015 г. след познанство, не по-дълго от 10 месеца, а през януари тази година двойката посрещна първородната си дъщеря - Радикс.


Обичта на известните: 22 звездни двойки, които се запознаха на Blind Date


Много от приятелите й са говорили по темата с прекратяването на кариерата й през годините, но пред Гуинет Камерън за първи път потвърждава изреченото и изписаното лично - актрисата от "Ангелите на Чарли" уверява, че никога не се е чувствала в по-голям мир със себе си:

"В душата ми цари мир, защото най-накрая се погрижих за себе си. Усещам се здраво стъпила не земята и същевременно лека като перце. Странно е да изричам това на глас, знам, че много хора не биха ме разбрали, но вярвам, че ти ме разбираш. Трудно е да работиш по този начин, да бъдеш в полезрението на всичко ежедневно, ежеминутно. Огромен поток от енергия е насочен към теб, когато си обещаващ актьор и си сложен под непрестанно наблюдение", споделя болката си Диас.


Няма по-добра от Камерън Диас. Няма!


Младата майка споделя още, че, според нея, холивудските актьори са инфантилни; държат се като разглезени деца, защото са поставени в ситуация, в която не решават нищо сами за себе си - всички важни решения се вземат "отгоре":

"Отиваш на снимачната площадка - там всеки иска да носи чантата ти, да ти носи кафе... не ти е позволено да правиш нищо сам. Не дай си Боже нещо да ти се случи: тогава няма как да завършиш филма! В по-голямата част от случаите животът ти просто се превръща в едно голямо ограничение. Хора, които не познаваш, правят нещата вместо теб. Никога не съм се чувствала комфортно с този начин на живот. Това е на километри от комфортната ми зона.

Най-голямото ми бреме бе това: имах нужда да бъда самостоятелна отново. Исках да се уверя и да знам със сигурност, че мога да се грижа сама за себе си; да си докажа, че знам как да бъда възрастен човек и да се справям с трудностите; да бъда отговорна и да живея по начина, по който искам, а не по който другите искат", споделя в заключение актрисата.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 час

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.