Седмичен ХОРОСКОП - 10.08 - 16.08

Astro преди 3 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, ви предстои седмица, в която интересно развитие могат да имат ваши романтични преживявания. Дори да имате някакви проблеми в личните си отношения, сега, с компромис и дипломатичност, ще успеете да се освободите от тях.

По-голямата ви чувствителност през тези седем дни ще ви бъде от полза. Някои от плановете ви за тази седмица ще касаят роднини, които живеят в друг град или държава. Възможно е да ангажирате вниманието си с разрешаването на семейни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно време или средства.

Тези от вас, които наскоро са преживели семейна драма, все още са под нейното въздействие. Сега обаче ще виждате много по-ясно конкретния смисъл на едно такова преживяване.

Финансовите дела през тези седем дни ще са нестабилни, особено ако имате сериозни разходи, свързани с мъж от семейството ви или разплащания към бизнес партньор.

Хубавите моменти през тези седем дни ще имат връзка с нови и стари познанства и приятелства, чието най-голямо развитие предстои.

Хороскоп

Още от Astro