Следва

Джъд Лоу стана татко за ШЕСТИ път!

Дневен ХОРОСКОП - 10.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В понеделник, въпреки бавното развитие на делата и ангажиментите, денят носи важни резултати и успехи. Работете търпеливо; стъпка по стъпка изградете основите на нещата, от които очаквате успехи. Всичко, което правите днес, ще бъде важна подготовка за бъдещото ви развитие. Разходите за подобрения на дома, ремонти или закупуване на нови артикули няма да бъдат "пропилени пари". Среща или разговор с жена, родена под знака на Телец, Козирог или Дева, ще бъде важна за вас. Възможна е среща или събиране по важен повод, което ще има нещо общо с човек, роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Овен, Лъв, Стрелец: днес следвайте внимателно новините, които са важни за личния или професионалния ви живот. Всяко събитие днес ще има непредвидимо развитие през следващите дни. В понеделник е възможно да получите пари в дома си чрез банков превод, документ и т.н. Проблемите, които сте изпитали през уикенда, имат за цел да ви накарат да помислите малко повече за това как общувате с хората около вас.

Телец, Дева, Козирог: в понеделник ще имате повече ангажименти на работа. Денят ще бъде благоприятен за развитие на бизнес ангажиментите ви. Възможно е да преживеете важно събитие, свързано с човек, който живее на друго населено място. Новини или телефонно обаждане могат да ви провокират да се ядосате на някого, но не прибързвайте с реакциите си.

Близнаци, Везни, Водолей: в понеделник се стремите да поддържате хармония и разбирателство във взаимоотношенията си с колеги, мениджъри или клиенти. Вероятно поради различни причини, натовареността на работното ви място ще бъде висока. Днес ще извлечете полза или ще получите помощ от разговор или среща с роднина. По-важните или по-динамични събития днес ще имат общо с хората, родени под въздушните знаци.

Рак, Скорпион, Риби: в понеделник успехът на всички ваши действия зависи от предварителната ви подготовка и най-вече от финансовата сигурност на нещата, с които се ангажирате. Денят ще бъде благоприятен за посещение на финансова институция и решаване на проблеми, свързани с пари или финансови документи. Вниманието ви ще бъде заето от събитие или ангажимент, свързан с мъж, който не живее в дома ви. По време на работа избягвайте да се разочаровате от неспособността си да правите неща, които сте планирали за днес. Определени обстоятелства (независимо от вас) в момента ви пречат.

More Astro