Следва

Друго си е с куче: "децата" на известните

Джъд Лоу стана татко за ШЕСТИ път!

Baby daddy...

Love преди 3 години

Семейството на 47-годишния Джъд Лоу се разраства със скоростта на светлината - актьорът и 33-годишната му половинка Филипа Коан посрещнаха първата си рожба. Освен че наследникът е шести по ред в семейството на Лоу, подробности около раждането се пазят в дълбока тайна. Всъщност, единственото доказателство за случването му получаваме от папарашка снимка на Филипа и Джъд, заснета през уикенда - върху тялото на Коан вече няма и помен от бременно коремче, което доведе всички светски хроникьори до заключението, че дамата на сърцето на актьора е родила.


Август 2020

За последно, припомняме, видяхме Филипа през юни, когато бе в последните седмици от бременността. Точната дата на щастливото събитие, както и полът и името на бебето са все още неизвестни - нито родителите, нито някой от петимата братя и сестри на бебето коментират появата на новия член в многобройното им семейство.


Юни 2020

За бременността на Филипа се разбра през март 2020, въпреки че се спекулира от много по-отдавна, благодарение на коментарите, от които интервютата на Джъд изобилстват:

"Всичките ми деца пораснаха, наистина искам още! В крайна сметка това е най-голямото, най-великото щастие... винаги е по-забавно с деца. Обичам жена си до полуда и много искам да имаме бебе възможно най-скоро", споделя актьорът неведнъж.

Джъд и Филипа "се взеха" през април 2019 г. след 4-годишна връзка; дамата е доктор по Психология, а връзката им е може би най-опазената от публичното пространство в CV-то на Лоу.

"Любовта ми принадлежи само на мен и на никой друг. Много, много съм щастлив. Дължа този факт на половинката си; на факта, че тя е по-затворен човек, че не е публична личност и връзката ни си остава наша работа. Мисля, че всичко се получава толкова добре, най-вече заради това", разказва още актьорът.

Припомняме още, че от първия си брак с актрисата Седи Фрост Джъд има Рафърти, Руди и Айрис; София от моделката Саманта Бърк и Ейди от актрисата Катрин Хардинг.

More Love