Следва

Обичта на известните: Долф Лундгрен и годеницата Емма

Друго си е с куче: "децата" на известните

Няма по-добър приятел от кучето, особено ако често сте пред публика. 

Celebrities преди 3 години

Следим дрехите, аксесоарите и изобщо стила на десетки популярни хора - актьори, модели, знаменитости; част от тях заимстваме, друга хейтим, но едно е сигурно - ако има начин да сме 1000 процента положителни и да се умилим на мига, при скролване през профила на дадена приятно интересна личност, то това е, когато на преден план е изведен и съответния й пухкав приятел.

Кучета от всички породи, форми и размери отдавна са очарователен магнит за публичното внимание и в това няма нищо лошо. Те отразяват външния вид, маниерите и личността на собствениците си и предлагат точен поглед върху човешките си придружители, което, ако принадлежат на Ариана Гранде (чието куче, Тулуза, току-що се появи заедно с певицата на първата си Vogue корица, става дума за американската версия) или Райън Гослинг, ги прави важни вътрешни източници за предстоящи албуми или неиздадени филми. Само си помислете какво ли знаят.

Сами по себе си звезди, кучетата на знаменитости веднага се насочват  към дигиталната слава. Вземете Коломбо, кучето на Емили Ратайковски, редовно виждано да стъпва по улиците на Ню Йорк, или Наш, най-важният придружител на турнето на Трой Сиван, австралийския певец, или Гай, бигълът на Меган Маркъл, който, според запознати, се е возил редом до Кралицата в посока Уиндзор за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май 2018-та. 

Чувствителни, лоялни и изпълнени с любов, както и изключително Instagrammable, View Sofia закръгля най-известните четириноги домашни любимци, които да следим, с любезното съдействие на техните знаменити собственици.

Приянка Чопра, Ник Джонас и Панда

Месеци след втората годишнина от тяхната разкошна индийска сватба, Приянка Чопра и Ник Джонас посрещнаха очарователен нов член в семейството: кученце на име Панда.

На секундата след посрещането, в Instagram бе представено последното попълнение в семейството: Джонас държи Панда (пълно име: Панда Чопра Джонас), а постът пояснява, че сладкишът е осиновен от приюта Hollywood Huskies.

"Новият ни семеен портрет! Добре дошъл в семейството, Панда! Ние приехме това малко сладурче (скоро няма да е толкова малък) само преди дни“, написа актьорът. "Не можем да сме сигурни, но изглежда е австралийско хъски с микс овчарка... тези очи... и ушите!!!"

Въпреки че отскоро е член на фамилията Джонас, Панда вече има собствена страница в Instagram, както и двете други кучета на двойката, Даяна и Джино (подарени на актьора от съпругата му по повод първата годишнина от сватбата им миналата година), които също присъстват на актуализирания портрет на семейството (въпреки че, в случая, новобранецът следва да бъде фотографиран с предимство - колко холивудско от тяхна страна!).

Принц Хари, Меган Маркъл и Пула

Макар и да не е сред най-популярните й домашни любимци, черният лабрадор на Меган Маркъл би могъл да претендира за титлата Най-очарователното име на домашен любимец. Както съобщава People, името на пухкавия член на семейството, който херцогът и херцогинята спасиха малко след като се ожениха през 2018 г., отдавна е загадка, като според съобщенията, кралските рояли продължават да й "бъркат името."

Все пак, към днешна дата, от многото разкрития, които се появиха в резултат на биографичното издание, писано от кралските журналисти-ветерани Омид Скоби и Каролин Дюран, Finding Freedom, името на кралския "пух" излезе наяве. Наречен Пула, лабрадорът споделя името си с официалната валута на Ботсвана, както и с думата за "дъжд“ на езика Тсвана, говорим език в същата тази страна и екологично понятие, което се счита за благословия поради недостига му. 

Ако не сте в течение на подробностите около романса на херцога и херцогинята, припомняме, че Ботсвана изиграва важна роля в първите дни на връзката им - принц Хари заведе Маркъл там на пътуване - изненада за рождения й ден в първите седмици от запознанството им, а двойката се връща в страната отново през 2017 г., за да подпомогне природозащитната организация Elephants Without Borders.

Кара Делевин, Бауи и Хендрикс

Присъединявайки се към легиона известните личности, граждани на Лос Анджелис, които избраха да осиновят домашни любимци, докато са под карантина, Кара Делевин се появи в Instagram през март 2020 г., за да разкрие, че отглежда две кученца от организацията за спасяване на животни - Фондация Labelle. "Приютих тези сладури по време на карантината. Вие също трябва да го направите!“, написа Делевин в описанието, придружаващо снимката с двете й кученца, съответно Бауи и Хендрикс.

Кая Гербер, Шугър и Уиджет

Кая Гербер от години е горд родител на двата си Малтийски йоркширски териери, наречени Шугър и Уиджет, пухкави спътници в редовните й социални емисии. 

Кая Гербер и нейното осиновено кученце

Съвсем наскоро Гербер, заедно с най-добрата си приятелка Кара Делевин, решиха да подкрепят фондацията Labelle, спомената по-горе, като моделът също осинови пухкавел и го кръсти Мило. Момент, запечатан и в Instagram.

Били Айлиш и нейното осиновено кученце

Въпреки че все още не знаем името на най-новото пухкаво попълнение в семейството на Айлиш, знаем как е влязло в живота й. Според People, носителката на "Грами" го приема след известно насърчаване в периода на пандемията. "Що се отнася до тази малка безименна маймуна... моя сииииииии!!!" Айлиш сподели обяснението в бързо разгоряла се любов в Instagram стори. 

Емили Ратайковски и Коломбо

Кучето на Емили Ратайковски, Коломбо, е постоянно в социалните медии. Тя го посрещна в семейство си през май 2019-та, откогато Коломбо е неизменно попълнение към стрийт стила на стопанката си. Иначе е хъски - немска овчарка, и видимо обожава уличните размотавания из Ню Йорк.

Меган Маркъл, Гай и Богарт

Докато още живее в Торонто, бъдещата херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл, осиновява две душички: Гай, кръстоска на лабрадор, и овчарка на име Богарт. Домашните любимци се появяват редовно на нейната вече несъществуваща лична страница в Instagram, а Гай се мести във Великобритания с Маркъл, малко преди годежа й с принц Хари през 2017-та. Богарт остава в Канада при приятели, поради напредналата си възраст. Няма информация дали Богарт се е присъединил към Гай и най-новия пухкав член на семейството, Пула, след преместването на семейството в САЩ. 

Трой Сиван и Наш

Въпреки че не сме съвсем сигурни какви обстоятелства са събрали Трой Сиван и кучето му Наш, знаем, че двойката споделя неразривна връзка, певецът счита своя пухкав придружител за свой син, приятел за емоционална подкрепа и неизменен спътник - Наш придружава Сиван на турнета, всеки път. 

Тейлър Хил и Тейт

Ако вече не сте се убедили в любовта на Хил към нейния миниатюрен Лабрадудъл, Тейт, както се вижда от честото му появяване в социалните й постове, тогава може би ще се доубедите от факта, че моделът направи специален профил в Instagram, който да документира живота на симпатичния й другар, като двамата дори споделиха обектива за кампания на Майкъл Корс през 2016 година.

Никол Кидман

Никол празнува въвеждането на кучето в семейството в Instagram през юли 2019 г.: "Първото ми кученце… всъщност, първото ми куче. Чаках цял живот за това!”. Кидман не разкрива повече подробности, включително името или породата на кучето.

Ариана Гранде и Тулуза

Кучето на Гранде, Тулуза, за пръв път влезе в съзнанието ни, когато се появи заедно с певицата на корицата на US Vogue през август 2019 г. Тогава научихме, че е осиновен от приют за животни през 2013 г., и се твърди, че е микс от гонче и чихуахуа, а името му е вдъхновено от котешки герой от филма на Дисни "Аристокотките“. 

Освен корицата на Vogue, забележителните изяви на Тулуза включват кампания на Coach през 2015 г., както и два музикални видеоклипа на Гранде плюс други музикални проекти. Отделно от сладката Тулуза, Гранде е горд родител на още 7 кученца - Канела, микс питбул, Коко, микс от дакел и немска овчарка, хрътка на име Лафайет, още един микс - Офелия, шоколадов лабрадудъл микс с чихуахуа на име Пиньоли, Сириус, просто лабрадудъл, и микс порода на име Щраус.

Хейли Бийбър и Оскар

След гражданския им брак в края на 2018 г., Хейли Бийбър, заедно със съпруга й Джъстин, осиновиха малтийско йорки на име Оскар. Наричан "Dogson“ от певеца на Sorry и тяхното „коледно бебе“ - от модела, кученцето, разбира се, има Instagram със скромните около 1 милион последователи. 

София Ричи и Флин

За разлика от други любимци, кученцето на Ричи - Флин, има редки публични изяви от 2016-та насам, от които е видно, че със сигурност е много симпатичен пухкав спътник. Съвсем наскоро Ричи и нейното Скот Дисик посрещнаха в живота си и дакел на име Хершела, като моделът обяснява произхода на името му така: "Името й е Хершела, гаджето ми я кръсти така, аз просто се съгласих. Защото ме разсмя."

Кендъл Дженър и Пайро (Pyro)

Дженър избира януари 2018-та, за да покаже на света новото си бижу - Пайро, доберманскит пинчер, придружаващ модела на много излети в Ел Ей и в безбройните снимки в Instagram през годините оттогава.

Лиaм Хемсуърт и Дора

Хемсуърт осинови Дора заедно с бившата си съпруга Майли Сайръс през 2015 г. Според "инсайдър“, името й е вдъхновено от, познахте, анимационния сериал Dora The Explorer, като любопитното е, че Хемсуърт се бори с нокти и зъби да получи попечителството над домашния любимец след раздялата със Сайръс.

Оливия Палермо и господин Бътлър

Не по-малко шикозният придружител на госпожа Палермо, господин Бътлър, е отличен партньор в стилистичните появи на собственичката си, виждаме го дифилиращ редовно в профила й, както и на безброй добре облечени разходки. 

Майли Сайръс и Бийн

Сайръс си има чихуахуа микса Бийн от 2013-та, взет от Saving Spot! Rescue в Лос Анджелис. Освен на Бийн, Сайръс е майка и на осиновения микс от ротвайлер и бийгъл, Хепи, питбула Милки, колегата питбул Мери Джейн и шотландската овчарка Ему (или "Му Му" за кратко). 

The Weeknd и Цезар

The Weeknd е прилежен стопанин на доберман пинчера си от края на 2017 г. Харесването се случва след раздялата със Селена Гомес, идеята е певецът да не е сам, а името на гордия гард е Цезар.

Мадисън Хедрик и Франсис

Марк Джейкъбс и Невил Джейкъбс

Да, известните любимци имат гвардии от последователи след себе си в социалните мрежи, но за да кажем за едно куче, че е шампион в дисциплината, то трябва да има, да речем, поне 200К последователи в Instagram и строго дизайнерска аура. Точно такъв е Невил - любимецът на Марк Джейкъбс, разкошен Бултериер, вече с публикувана първа биография. За любителите на такива четива, точното заглавие на произведението е: "Невил Джейкъбс: Аз съм на Марк кучето", а между страниците откриваме, че двамата са заедно от 2016 година, единият придружава другия навсякъде, като на разположение му е цял килер, пълен с дизайнерски изделия (известна ревност ли усещаме в душите си?). 

Кейт Босуърт и Хепи

Актрисата обожава Хепи, своя френски шпаньол, който е в семейството вече 6 години. Говорейки за новия си пухкав приятел в интервю от онова време, Босуърт казва, че е "много щастлива“, добавяйки, че "когато се роди, той имаше голяма усмивка на муцуната си." Кейт оприличава приемането на Хепи в живота си на реално майчинство: „Чувствам се като майка, притеснена и изтощена."

Миранда Кер и Теди

Миранда Кер и съпругът й Евън Шпигел взимат Теди, кава-пу-чон, в края на 2015 г., докато двамата са все още само гаджета. Кер е мама и на йоркширския териер Франки, който се отглежда споделено и от гримьорката и основател на RMS Organics - Роуз-Мари Суифт, много забавен факт: И Теди, и Франки са достигнали статуса на топ звезди. 

Мади Зиглър и Малибу Коко Мари Зиглър

Амелия Грей Хамлин и Лейди

Рийз Уидърспуун и Пепър

Звездата от Legally Blonde е съвсем реален собственик на: френския булдог Пепър, датиран от 2016-та, булдог на име Лу, приветстван в средата на 2019-та и лабрадор, Ханк, кръстен на кънтри певеца Ханк Уилямс. 

Хю Джакман, Дали и Алегра

Нина Адгал и Дейзи

Адгал посрещна мопса на име Дейзи след раздялата през 2017 г. с Леонардо Ди Каприо.

Луси Хейл и Елвис

Звездата, играеща Кейти Кийн, взима този разкош - кръстоска между малтийска болонка и пудел, звучно наречен Елвис, през април 2016 г. и веднага си определя "длъжност" - "сценична майка“ на пухкавото си бебе.

More Celebrities