Следва

Единствената дъщеря на Елизабет ll се готви за годишнина, от Двореца празнуват с невиждани кадри

Обичта на известните: Долф Лундгрен и годеницата Емма

62 + 24 = ∞

Love преди 3 години

Папараците се местят все по-близо до брега, разбира се, спазвайки необходимата социална дистанция, съответно и кадрите, които ни предоставят, стават все по-разгорещени. Плажът е единственото място, не което можеш да видиш въобще хора, но и някои от най-големите звезди през август - включително и такива, които по принцип се "крият" от любопитните очи.

През слънчевия уикенд плажа в Малибу посети доста интересна светска двойка - 62-годишният актьор с шведски произход Долф Лундгрен и годеницата му от вече близо година - норвежката спортистка Емма Крокдал, 24. Връзката им започна през януари, но се развива на бързи обороти; двамата са вече сгодени и се готвят за сватба.

24-годишното момиче е известен финтес инструктор в Лос Анджелис, чиято практика е доста разпространена, особено сред връстниците й в града. Въпреки фрапантната 38-годишна разлика във възрастта с партньора й, девойката не спира да качва снимки с любимия си и да го придружава на различни светски мероприятия. Самата Емма сподели щастливите новини за годежа с Долф в социалните мрежи преди по-малко от два месеца:

"Ощипете ме", недоверчиво към предложението на актьора написа тогава Крокдал в Инстаграм.

Всъщност, Емма е връстничка на Ида, по-голямата дъщеря на Долф от предния му брак с шведската дизайнерка на бижута Анете Квиберг, продължил 17 години.


Долф с двете си дъщери

More Love