Следва

Миналото: 90's Kids

Единствената дъщеря на Елизабет ll се готви за годишнина, от Двореца празнуват с невиждани кадри

От Бъкингамския дворец вече честитиха 70-тата годишнина на Принцеса Ан с архивни, непубликувани никога досега кадри

Celebrities преди 3 години

Има един потулен сякаш член на английското кралско семейство, за който едва си спомняме, че съществува. Вечно встрани, вечно като притурка, принцеса Ан, единствената дъщеря на Кралица Елизабет Втора хем ни е добре позната, хем винаги носи около себе си ореола на неясното и скритото. На 15-ти август по-малката сестра на Чарлз предстои да отпразнува своята 70-та годишнина! Припомняме невероятната й, изпълнена с лични борби житейска история ТУК.

В чест на рождения й ден от Бъкингамския дворец обнародваха невиждани никога досега кадри с малката принцеса и забележителната й майка. В описанието под Инстаграм поста от Двореца обещават да посветят всеки от останалите дни до рождения ден на Ан, започвайки с шестте черно-бели кадъра.

Когато Принцеса Ан Елизабет Алис Луиз се ражда, правото ѝ да се възкачи на трона я подрежда втора след батко й Чарлз, роден две години по-рано. По това време не е влязъл още в сила законът за наследяване на трона, който гарантира на жените от кралското семейство, родени след 2011-та същото право на наследяване като мъжете. Поради тази причина, година след година, с раждането на синовете на Чарлз, а след това и на Уилям, шансовете на принцеса Ан да стане кралица намаляват непрекъснато - в момента е 14-та. Да бъде Кралица обаче никога не е сред приоритетите на Ан - принцесата дори се отказва от кралските титли на децата си, за да водят те нормален живот.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.