Единствената дъщеря на Елизабет ll се готви за годишнина, от Двореца празнуват с невиждани кадри

Единствената дъщеря на Елизабет ll се готви за годишнина, от Двореца празнуват с невиждани кадри

От Бъкингамския дворец вече честитиха 70-тата годишнина на Принцеса Ан с архивни, непубликувани никога досега кадри

Има един потулен сякаш член на английското кралско семейство, за който едва си спомняме, че съществува. Вечно встрани, вечно като притурка, принцеса Ан, единствената дъщеря на Кралица Елизабет Втора хем ни е добре позната, хем винаги носи около себе си ореола на неясното и скритото. На 15-ти август по-малката сестра на Чарлз предстои да отпразнува своята 70-та годишнина! Припомняме невероятната й, изпълнена с лични борби житейска история ТУК.

В чест на рождения й ден от Бъкингамския дворец обнародваха невиждани никога досега кадри с малката принцеса и забележителната й майка. В описанието под Инстаграм поста от Двореца обещават да посветят всеки от останалите дни до рождения ден на Ан, започвайки с шестте черно-бели кадъра.

Когато Принцеса Ан Елизабет Алис Луиз се ражда, правото ѝ да се възкачи на трона я подрежда втора след батко й Чарлз, роден две години по-рано. По това време не е влязъл още в сила законът за наследяване на трона, който гарантира на жените от кралското семейство, родени след 2011-та същото право на наследяване като мъжете. Поради тази причина, година след година, с раждането на синовете на Чарлз, а след това и на Уилям, шансовете на принцеса Ан да стане кралица намаляват непрекъснато - в момента е 14-та. Да бъде Кралица обаче никога не е сред приоритетите на Ан - принцесата дори се отказва от кралските титли на децата си, за да водят те нормален живот.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.