100 кадъра от трансформацията на Кайли Дженър за ЧРД 25!

Кайли Дженър е жена на суперлативите - или поне на няколко значими "първи места" в бизнеса и живота: тя е НАЙ-младата представителка на Кардашян-Дженър клана, НАЙ-заможната в същия този клан, НАЙ-младата self-made милиардерка (според Forbes) и със сигурност е сестрата, преминала през най-драстична бюти и стилова трансформация през годините, плюс, че притесава Kylie Cosmetics, Kylie Baby, Kylie Skin, Kylie Swim и пр. Kylie ... Не е никак зле за 25-годишна, нали?

Родена и израснала на екран в семейството на momager #1 и Олимпийски шампион, обградена от световноизвестни сестри, Кайли успява да намери индивидуалния си път за развитие и достига до един доста висок етап в развитието на бюти империята си. Освен всичко останало, най-малката Дженър успява да култивира знакови визия и стил, които я разграничават достатъчно от сестрите й, за да личи, че е самостоятелна млада дама.

За целия й 25-годишен живот, който празнуваме днес (!), може би не козметичната империя, а малката й дъщеричка Сторми е най-голямото "постижение" за Кайли - говорейки за постижения, цяло чудо е, че Дженър успя да опази първата си бременността в тайна от света... за разлика от втората, де.

Честваме Кайли Кристен Дженър в 100 кадъра в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia