Следва

7 TikTok бюти тренда, които си заслужава да опитаме

100 кадъра от трансформацията на Кайли Дженър за ЧРД 25!

От 2007 до днес...

Celebrity beauty преди 1 година

Кайли Дженър е жена на суперлативите - или поне на няколко значими "първи места" в бизнеса и живота: тя е НАЙ-младата представителка на Кардашян-Дженър клана, НАЙ-заможната в същия този клан, НАЙ-младата self-made милиардерка (според Forbes) и със сигурност е сестрата, преминала през най-драстична бюти и стилова трансформация през годините, плюс, че притесава Kylie Cosmetics, Kylie Baby, Kylie Skin, Kylie Swim и пр. Kylie ... Не е никак зле за 25-годишна, нали?

Родена и израснала на екран в семейството на momager #1 и Олимпийски шампион, обградена от световноизвестни сестри, Кайли успява да намери индивидуалния си път за развитие и достига до един доста висок етап в развитието на бюти империята си. Освен всичко останало, най-малката Дженър успява да култивира знакови визия и стил, които я разграничават достатъчно от сестрите й, за да личи, че е самостоятелна млада дама.

За целия й 25-годишен живот, който празнуваме днес (!), може би не козметичната империя, а малката й дъщеричка Сторми е най-голямото "постижение" за Кайли - говорейки за постижения, цяло чудо е, че Дженър успя да опази първата си бременността в тайна от света... за разлика от втората, де.

Честваме Кайли Кристен Дженър в 100 кадъра в галерията горе>>>

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи