Следва

Дневен ХОРОСКОП - 12.08.2020

Дневен ХОРОСКОП - 11.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Във вторник по-голямото разнообразие или динамичното развитие на различни събития може бързо да ви умори. Днес ще се нуждаете от по-голямо разбиране към собствените си емоции и желания. Дали ще го получите, зависи от минали ваши действия. Денят е благоприятен за пътувания и за контакти с хора от близо и далеч. Вторник благоприятства любовните срещи, както и възможностите за неочаквано ново запознанство при непланирани обстоятелства. Внимавайте за истинността на информацията, която получвате чрез хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева, по различни финансови въпроси. Трудности са възможни, ако днес се ангажирате с подготовката или получаването на важен документ.

Овен, Лъв, Стрелец: във вторник един от основните ви ангажименти ще бъде свързан с близък роднина. Възможно е да се срещнете или да поговорите с жена, която ще има благоприятен ефект върху плановете ви. Вторник ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако се отнася до работата или бизнеса ви. В професионалните си дела може да получите помощ или да постигнете успех, благодарение на представител на Риби, Рак или Скорпион.

Телец, Дева, Козирог: във вторник избягвайте ненужната подозрителност към думите и действията на околните. Днес сте много чувствителни и това се отразява върху настроението ви. Не забравяйте, че ви предстои един интересен и успешен ден, който е добре да използвате за положителни цело. Във вторник може да проявите особен интерес към предложение от страна на някого, който е ваш роднина или близък приятел. Конфликтите ще преминат бързо, но могат да оставят сериозен отпечатък.

Близнаци, Везни, Водолей: във вторник предстои ангажимент, който ще трябва да обмислите и планирате добре в аванс. Днес приятели или роднини е възможно да ви натоварят със своите оплаквания или намеса в личния ви живот. Мнозина ще имат специални очаквания, когато пътуват или с хора от различни места. Възползвайте се от добрата воля и доброто настроение на човек, роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник ще трябва да покажете умения и опит в разрешаването на трудни ситуации. Днес малко неща ще зависят изцяло от вас - по-скоро трябва да следвате хода на събитията. Проявете максимално търпение и разбиране за нуждите на хората около вас. Вероятни са по-големи разходи или затруднения в семейния бюджет. Избягвайте да натоварвате хората в семейството си с лоши мисли, нестабилни настроения или песимистични възгледи за живота.

More Astro