Следва

Дневен ХОРОСКОП - 13.08.2020

Дневен ХОРОСКОП - 12.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В сряда търсите хармония в живота си, но ще откриете колко трудно постижима е всъщност, защото тревогите в живота като цяло и допълнително, в средата, в която живеете, ще бъдат по-големи от обикновено. Стремете се към отговорност при изпълнението на днешните задачи и не създавайте затруднения на околните да изпълняват своите ангажименти. Нека има баланс действията, в думите и в мислите ви. Избягвайте да проявявате гордост или алчност да имате нещо, което не е ваше, което не заслужавате, независимо какво е. Не приемайте за чиста монета всички ласкателства, но не бъдете и егоисти. Днес успехът ще бъде даден според заслугите на всеки.

Овен, Лъв, Стрелец: днес мнозина ще преживеят среща или събитие, свързано с дете или млад човек. Сега можете да се насладите на новините за човек, когото познавате, който живее в друг град или държава. Предстои благоприятен ден да пътувате и за връзак с хора отдалеч. Налага се да вземете важно решение, което не бива да отлагате повече. Основните ви задачи и отговорности днес ще бъдат свързани с дома и семейството ви.

Телец, Дева, Козирог: изненадите в сряда ще бъдат свързани с вашата работа и бизнес; по-скоро ще са резултат от предишни ваши действия и решения. В сряда може да се радвате на паричен приход, идващ от нов източник. Избягвайте неприятности с жена, чието развитие няма как да контролирате. Адаптирайте се бързо към неочакваните промени и събития, които ще настъпят днес.

Близнаци, Везни, Водолей: в сряда мнозина ще останат доволни от парите, получаването на които е забавено или отложено поради различни причини. Сряда предвещава неочаквано събитие или новина, свързана с роднини. Денят е благоприятен за направата на покупка за дома, която ще ви донесе комфорт и добро настроение. Задълженията в дома ви не трябва да създават негативни емоции за вас. Поемете своите отговорности и задължения, без да мърморите.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще се изисква да сте по-твърди и уверени в своите действия. Силата ви е във вашата способност да следвате целите и плановете си за деня, без да губите времето си и без да следвате сляпо хората около вас. Връзките с чужди държави могат да имат интересно и успешно развитие. Днес потърсете хармония във взаимоотношенията си с хора, с които ще имате контакти. Този ден ще благоприятства любовните срещи и преживявания.

More Astro