Следва

Дневен ХОРОСКОП - 14.08.2020

Дневен ХОРОСКОП - 13.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В четвъртък се опитайте да приемате хората и събитията по-спокойно. Избягвайте притесненията, прибързаните действия и стремежа да завършете ангажиментите си по-бързо, отколкото изобщо е възможно. Днес е важно да се "движите" бавно, така че да имате време да се хармонизирате с вибрациите на деня и енергията на хората, които ви заобикалят. Днес вложете повече човечност и доброта в действията си, без да очаквате някой да ви благодари или да ви компенсира за усилията. Предстои ви ден, в който е важно да отделите достатъчно време за почивка, медитация и всяккави други духовни дейности. В четвъртък се съсредоточете върху собствения си живот, подобрете нещата, от които не сте доволни или, ако не сте достигнали този етап, подредете прилжено списъка с промени, които има нужда да направите. Не е ваша работа да се месите в живота на други хора или да се опитвате да ги променяте и това категорично не е мисията ви днес.

Овен, Лъв, Стрелец: днес трябва да потърсите по-практично решение на проблемите и неприятностите си и да владеете по-добре емоциите си. Подготовката за предстоящо пътуване ще създаде напрежение или притеснения; взаимоотношенията ви с хора от други градове и държави ще бъдат сложни, но не драматични. Денят предполага специално събитие или новини в семейството ви. Четвъртък ще бъде сложен ден за финансовите ви дела, така че оставете настрана задачите и сметките, с които е възможно да се занимаете и утре. Днес ви липсва важна информация или ще изпитате затруднение в работата с документи. Не е изключено да постигнете много в работата си, но това ще зависи от вашите чест, почтеност и професионализъм.

Телец, Дева, Козирог: днес ще ви разстроят ежедневни проблеми или неприятности, свързани със собствеността; щастливите моменти ще бъдат свързани със срещи с хора от близо и далеч. Неочаквана ситуация с дете или млад човек ще натовари връзката ви със сложни емоции. Днес съществува опасност от харченето на парични средства за ненужни или некачествени стоки или услуги. Разговорът или срещата с човек, по-млад от вас, роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, ще се отрази добре на настроението и плановете ви.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък ще имате сериозен ангажимент от професионален или административен характер. Днес може да постигнете важни успехи, за които допълнително разполагате с благоприятни обстоятелства. Използвайте този ден, за да отметнете повече работа. Избягвайте негативни хора или такива с труден характер. Действайте смело, за да реализирате своите планове. Помощ или съвет от човек, роден под знака на Риби, Скорпион или Рак, ще има благоприятен ефект върху вашите действия.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък развитието на всяко събитие ще зависи от вашите емоции и настроения. Емоциите и безразсъдните ви реакции могат да причинят стресова ситуация или злополука. Денят е благоприятен за любовни преживявания, ако сте готови да давате любов, без да имате специални очаквания. Четвъртък носи преживявания, свързани с природни явления, политически събития или обществени събития от особено значение. Лично вие няма да останете изненадани от плановете, които имат хората в дома или семейството ви. Възможно е да посетите някого, който има здравословен проблем или е в болницата.

More Astro