Следва

The Ultimate Menstrual Cup Guide, или защо обичаме менструалните чашки

Дневен ХОРОСКОП - 14.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В петък не бързайте да се подготвяте за почивка през следващите два дни; разгледайте добре нещата, с които сте се занимавали от началото на седмицата и проверете какво сте постигнали и какво сте пропуснали. Много е важно да постигнете известен успех в работата си, за да можете да продължите напред и нагоре в следващите дни. Ако интуицията ви подсказва, че вървите в правилната посока, движете се смело напред. Ако се съмнявате - отделете време да преразгледате и преоцените конкретната ситуация, в която се намирате. Важно е днес да вярвате в успеха си, но това не означава, че трябва да сте слепи, наивни или свръх уверени.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ви предстои интересен ден за интимни и любовни преживявания. Очакват ви новини от хора, които не живеят във вашия град. Внимавайте при шофиране, тъй като са възможни инциденти или неприятности по време на пътуване, свързани с нечия арогантност или лоши маниери. Вечерта ще бъде чудесно да посрещнете гости в дома си или да отидете някъде, заради липса на настроение.

Телец, Дева, Козирог: внимавайте с харчовете от личния си или семеен бюджет. Петък е много динамичен, носи повече срещи и разговори, отколкото предходните дни. Не са изключени кратки моменти на напрежение, също свързани с тях. Възможно е да ви изненадат неприятности от неочаквано място. Избягвайте да се взирате в миналото си и особено в миналите грешки на ваши роднини и приятели.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък бъдете готови за срещи и разговори с хора по важни теми, свързани със семейството или работата. Разговорите от финансов характер ще имат добро развитие. Не се страхувайте от промяна днес. Вашият любовен живот може да донесе всякакви изненади. 

Рак, Скорпион, Риби: петъкът ще бъде интересен, но и специален ден за вас. Използвайте благоприятните тенденции на деня, за да започнете нов проект, нова идея или нова връзка. Бъдете отворени за нови неща и хора в живота си. Факти или действия, свързани с имуществото на починали роднини, ще имат благоприятно развитие. 

More Astro