Следва

18 години по-късно: Хали Бери и оранжевият бански

Новият GOOD GIRL SUPRÊME by Carolina Herrera е тук

Парфюм, който поставя под въпрос правилата на парфюмерията и приканва да се изправим срещу установения ред.
 

Body преди 3 години

„Нашата най-палава страна е в силата и съблазънта. Искам да създам аромат, който дълго време да ни свързва с бунтарското ни аз: защото е толкова хубаво да бъдеш лош!“, казва Каролина Херера. Резултатът е GOOD GIRL SUPRÊME.
 

Новият парфюм на Carolina Herrera е създаден в чест на самоуверените жени. Почит към двойствеността, към светлините и сенките в нас, призив да приемем своята многостранност, дори бунтарството си, и да осъзнаем, че те ни правят по-силни и женствени. 

Ориенталският гурме аромат е вълшебен коктейл от египетски жасмин в сърцевината, подчертан от чувствени зърна от Тонка, интензивно сочни горски плодове и нотки елегантен Ветивер. Изящните съставки и авангардната структура на GOOD GIRL Eau de Parfum Suprême го превръщат в най-неустоимия аромат от гамата на GOOD GIRL до момента.

Марката не изневерява на емблематичния силует обувка с висок ток, символ на безпределната женственост. „Подкрепям думите на Бет Мидлър: Ако дадете на едно момиче правилния чифт обувки, то ще завладее света“, казва Каролина А. Херера. Съгласни сме, метафората на свръх женствеността символизира единството на лидерство и нежност. 



Новият Good Girl Eau de Parfum Suprême by Carolina Herrera е наличен на българския пазар от този месец, намерете го в по-добрите парфюмерии! 
 

More Body