Следва

Skinny jeans, чао! Новите дънки на цариците

We love: колаборацията на Ganni и Levi's, която не можем да купим, но можем да наемем

#Sustainable

All fashion преди 3 години

"Worn by Many but Owned by None" (Обличана от много, притежавана от никого) - това е мотото на изцяло устойчивата нова деним колекция, плод на колаборацията между датския бранд Ganni и американския Levi's.

Миналата година семейството на Ganni лансира най-амбициозния си проект досега: Ganni Repeat, програма, с която клиентите могат да наемат набор от техни модели за до три седмици. Идеята на креативната директорка Дите Рефщруп пожъна огромен успех в Копенхаген и утъпка още по-устойчив път, по който марката да се развива занапред. Днес, благодарение на напредничавия подход на Ganni, политиката им се разраства навсякъде в Европа и дори отвъд Океана. С нова колекция-колаборация, осъществена между Ganni и Levi's и пусната "в продажба" от днес, достига до съвсем нова група от потребители, които не могат да закупят моделите от тази съвместна работа, но могат да ги наемат съвсем свободно, където и да се намират.


Еволюция на вечността: Levi's 501


Капсулната колекция носи името Love Letter и е изработена единствено от рециклиран винтидж деним (от знаковите джинси Levi’s 501), но идва с обещанието, че е едва първата стъпка от предстояща дългосрочна съвместна работа. Сред моделите откриваме дънкова риза с отличителната за Ganni яка "Питър Пан", разбира се, джинси и рокля-риза. Цените започват от $55 за седмица, като всеки потребител може да избере между период от минимум една до максимум три седмици. Всяка пратка се изпраща според природосъобразния стандарт в Дания (в рециклирани опаковки) и се съхранява 72 часа преди да бъде изпратен отново. Услугата е достъпн ТУК.

More All fashion