Следва

Skinny jeans, чао! Новите дънки на цариците

We love: колаборацията на Ganni и Levi's, която не можем да купим, но можем да наемем

#Sustainable

All fashion преди 3 години

"Worn by Many but Owned by None" (Обличана от много, притежавана от никого) - това е мотото на изцяло устойчивата нова деним колекция, плод на колаборацията между датския бранд Ganni и американския Levi's.

Миналата година семейството на Ganni лансира най-амбициозния си проект досега: Ganni Repeat, програма, с която клиентите могат да наемат набор от техни модели за до три седмици. Идеята на креативната директорка Дите Рефщруп пожъна огромен успех в Копенхаген и утъпка още по-устойчив път, по който марката да се развива занапред. Днес, благодарение на напредничавия подход на Ganni, политиката им се разраства навсякъде в Европа и дори отвъд Океана. С нова колекция-колаборация, осъществена между Ganni и Levi's и пусната "в продажба" от днес, достига до съвсем нова група от потребители, които не могат да закупят моделите от тази съвместна работа, но могат да ги наемат съвсем свободно, където и да се намират.


Еволюция на вечността: Levi's 501


Капсулната колекция носи името Love Letter и е изработена единствено от рециклиран винтидж деним (от знаковите джинси Levi’s 501), но идва с обещанието, че е едва първата стъпка от предстояща дългосрочна съвместна работа. Сред моделите откриваме дънкова риза с отличителната за Ganni яка "Питър Пан", разбира се, джинси и рокля-риза. Цените започват от $55 за седмица, като всеки потребител може да избере между период от минимум една до максимум три седмици. Всяка пратка се изпраща според природосъобразния стандарт в Дания (в рециклирани опаковки) и се съхранява 72 часа преди да бъде изпратен отново. Услугата е достъпн ТУК.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.