Следва

Щастливо разведени: Моника Белучи и Венсан Касел с децата в Италия

Purrfect-ният сайт за запознанства

Сайтът, в който ще намерите идеалния партньор... и ваш'та котка също. 

Love преди 3 години

Търсите си партньор, който обожава котки толкова, колкото и вие? Тогава мястото за вас е новият сайт за запознанства, в който не просто ще намерите някого, с когото да се сваляте (goodbye, Tinder), а ще откриете хора, с които имате общи интереси: музика, храна и котки!

Tabby е мястото за запознанства на необвързани любители на изящните четирикраки... защото, кой иска да се влюби в някого, който мрази сладки пухкави котенца?!

Сайтът помага на хората да се запознават и организират романтични срещи, не само за себе си – да, познахте – а и за котките си! Пишете обичайните данни за себе си – възраст, работа, интереси, секси снимка заедно с описание на котката си: все пак бъдещият ви партньор се интересува и от това: каква е породата, какъв е характерът на котето, позволено ли им е да се качват по масата или да спят с вас в леглото. Ми това са си важни неща!

Лей и Кейси Айзъкстън, сестрите, който съзават това съкровище, решават, че нещо на пазара липсва, след като се натъкват на проучване, което доказва, че мъжете, които си качват снимки с котки в Инстаграм и Фейсбук, са по-малко интересни на жените. Тъжно...

Докато “кучкарите” от сайта Dogfishers получават всичките любов и внимание на света, наемайки кученца (хм, чийтъри!), в Tabby не става така... За тази работа са назначени двама от най-развитите catfluencer-и - Nathan the Cat Lady и Sterling ‘TrapKing’ Davis, които да представляват и легитимират сайта.

Дори и да сте от другата страна на монетата – тоест, ако предпочитате кучета, не се тревожете, има нещичко и за вас. Приложението на сестрите Айзъкстън – Digdates – мачва и хората, които обичат кучета, за да не се налага да се избирате между ново гадже и любимец. Всички са уредени!



Пожелаваме приятно търсене на purrfect-ния партньор!

More Love