Следва

Кара преживя Ашли, вече е с Маргарет Куоли... май?

Щастливо разведени: Моника Белучи и Венсан Касел с децата в Италия

Цялото семейство Касел на снимачната площадка

Love преди 3 години

За щастие на многобройните фенове на щастливо разведените бивши съпрузи Моника Белучи и Венсан Касел, в Интернет пространството изплуваха апетитни кадри от провелите се миналия месец снимки за нов рекламен проект на Dolce & Gabbana, главно действащо лице в който е 15-годишната дъщеря на двамата актьори. Дева, за която ви разказахме подробно ТУК, е официален посланик на италианската марка от миналата година, и изглежда съвместните им дейности се развиват повече от успешно, след като модното дуо избира звездната дъщеря за свое лице за втора поредна година.


Животът, както беше: Моника Белучи и Венсан Касел влюбени


Подобно на майка си, Дева, също работи лично с Доменико и Стефано и вече може да се похвали с няколко мащабни модни проекта зад гърба си. Самата Моника има дълга и дълбоко кореняща се връзка с марката - името й е почти синоним на Dolce & Gabbana, независимо дали става въпрос за козметика, мода или някоя от множеството арт инициативи на двамата дизайнери.

Двамата родители, очевидно развълнувани и горди от постиженията на първото си дете, следят неотлъчно процеса по заснемане заедно с по-малката си дъщеря Леони Касел, 10. Според източници на People, семейството прекарва заедно не един, а няколко дни в Комо, където се снима кампанията. Нито Моника, нито Венсан обаче са достатъчно активни в социалните мрежи, че да разполагаме с повече семейни кадри.

Както вече писахме, Моника продължи ваканцията си на гръцкия остров Парос, а Венсан, предполагаме, ще се отправи също към гръцките острови, по-специално Миконос, където да прави компания на сегашната си съпруга Тина Кунаки. На една от най-желаните летни дестинации 23-годишният модел почива заедно с брат си Зак и дъщеря си Амазони.

More Love