Следва

WIN IT: Плажна приказка с BIODERMA

Хари и Уилям превърнали 70-ия юбилей на баща си в "същински кошмар"

Двамата братя превърнали фотосесията по повод 70-тата годишнина на Принц Чарлз в истински ужас

Celebrities преди 3 години

Броени дни ни делят от официалната световна премиера на кралската биография, разбунила духовете на всички светски журналисти, Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family на Омид Скоби и Карълайн Дюран, а откъсите от скандалното четиво продължават да се изсипват в Интернет пространството и впоследствие да се тълкуват от експерти.

Нов ден - нова индикация за сложните отношения в най-известната фамилия на света: според авторите на книгата, официалният семеен портрет по повод 70-тата годишнина на Принц Чарлз е превърната в "същински кошмар", заради непрестанно прехвърчащите искри между Уилям и Хари, които упорито отказват да се смирят, дори за да направят щастлив.

"Беше изключително трудно да организираме тази фотосесия", разказва източник на Скоби и Дюран. "Нито Уилям, нито Хари положиха усилие да улеснят работата ни. Или поне да направя баща си щастлив." За първи път обаче авторите засягат темата за отношенията между Чарлз и Хари - докато сега бе кристално ясно, че Хари и Уилям се недолюбват, никога никой не е говорил за проблеми във връзката на бащата и по-малкия син.

В книгата се говори още за особено деликатния казус, който често става причина за кавга между двамата братя: пари. Да, по думи на запознати, Хари се чувства по някакъв начин "подчинен" на батко си, което никак не се нрави на своенравния му характер, и усеща нуждата постоянно да се доказва и упражнява надмощие във всеки удобен случай.

"Въпреки че Чарлз е е баща на Хари, той му е и шеф - до известна степен. Това прави връзката им толкова сложна и объркана. Хари винаги е бил на второ място след брат си - дори и по издръжка. Имаше моменти, в които Хари се опитваше да поеме по-големи проекти, да работи повече, но никой не му предоставяше достатъчно средства, с които да разгърне потенциала си. Уилям винаги е бил на първо място. Споровете им много често започваха оттам", гласи новопубликуваният пасаж.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.