18 години по-късно: Хали Бери и оранжевият бански

18 години по-късно: Хали Бери и оранжевият бански

Mamacita!

Шапки долу за Хали Бери! 53-годишната актриса изглежда също толкова зашеметяващо днес, толкова и преди 18 години. И не, не казваме нищо ново, просто използваме #throwback постът й отпреди няколко дни, за да илюстрираме тезата си.

Хали публикува снимка от плажа в оранжев бански - досущ като този, с който си я спомняме в ролята на Бонд момиче от Die Another Day, и нито килограм отгоре, нито допълнителен сантиметър по талията...


В битка за сърцето на 007 - 25-те най-секси Бонд мадами на всички времена


Непокътната от времето й фигура се дължи до голяма степен на строгия хранителен режим, към който се придържа актрисата, и редовните тренировки, провеждани под зоркото наблюдение на Питър Лий Томас, за които Бери често разказва на последователите си в социалните мрежи, като едновременно с това използва момента да рекламира бранда си за спортни облекла.

Хали говори открито за болестта, с която живее - диагностицирана е с диабет, което много отдавна я принуждава да се откаже завинаги от захарта, бялото брашно и повечето мазнини, хранейки се основно със зеленчуци и риба.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.