Рикардо Тиши облече Марина Абрамович като Калас

Рикардо Тиши облече Марина Абрамович като Калас

С наближаването на премиерната дата Марина Абрамович разкрива повече детайли около първата си опера

Италианецът начело на британски бранд Burberry публикува интригуващи снимки от подготовката по най-новия проект на Marin Abramovic Institute в Инстгарам профила си. Невероятната Марина избира Рикардо като блестящ професионалист и дългогодишен приятел, за да изработи костюмите за първия й оперен проект - 7 Deaths of Maria Callas.

От ексклузивните кадри виждаме Абрамович в два от изработените сценични костюми (и двата с етикет Burberry): дълга доземи златиста рокля и червено яке, декорирано с обемни златни шнурове и наподобяващо традиционните облекла на тореадорите. Главната роля в продукцията - на оперната прима Мария Калас - ще изиграе самата Марина Абрамович; в сценария на сръбкинята Калас умира седем пъти в седем различни роли - оттам и името на операта.


Големите любовни истории: Марина Абрамович и Улай


Броени дни ни делят от същинската премиера, след дълго отлагане заради коронавирус пандемията (бел.ред. дебютът бе планиран за 1-ви април) - 7 Deaths of Maria Callas ще бъде поставена за първи път в Мюнхен в първия ден от септември; следват премиерни дати в Лондон, Берлин и Москва.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.