Следва

Как да омаеш принц: скандалната биография изпада в детайли

WIN IT: Плажна приказка с BIODERMA

Всички обичат BIODERMA! Ние, децата, татковците - всички.

All About Life преди 3 години

Френският бранд е тотален лидер в слънцезащитата, както и в продуктите за поддържане на тялото, особено когато тази поддръжка е лятна, гореща, свързана с плаж и море.
Понеже обожаваме BIODERMA, днес с радост споделяме най-новата си игра. Ще я намерите за участие в Instagram профила ни, а тук споделяме какви са страхотните ни изненади, по една за трима от вас:

Една опаковка сухо олио на спрей, 200 мл, или съвършеното Photoderm Bronz SPF50+ Dry Oil. Продукт за слънчев разкош, осигуряващ съблазнителен здравословен тен. Сухото олио е като елексир - не оставя следи, защитава и храни кожата, добавя секси блясък, ефирно и грижовно е.



Още една опаковка, за по-динамичните и движещи се по плажа сред нас, а именно слънцезащитният спрей Photoderm Max SPF50+ Brume solaire в цели 150 мл. Продуктът е перфектен за това, да превърнем плажните забавления в незабравимо приключение - той дарява максимална защита и чувство за непоклатим комфор. Един плажен волей?



Една голяма опаковка от 250 мл от бестселъра - фамилното слънцезащитно мляко Photoderm Max SPF 50+. Грижовно, хидратиращо, силно антиоксидантно, то попива за секунди, гали нежните рамене на децата, фината извивка на гърба ни, кожата по цялото тяло. BIODERMA са в точното сечение на "ефективно за цялото семейство", просто боготворим този икономичен, много ценен продукт.




Набяваме продуктите, в които се кълнем от години, в по-добрите аптеки или на https://www.bioderma.bg/, а днес и в #giveaway инициативата ни.

Защото е Август, "следобедът на годината". 

Условието:

*тагни тези, с които искаш да споделиш Август, следобедът на годината
*последвай профила ни
*пожелай си грижа - посочи кой е твоят продукт от трите в скъпоценната ни лятна кошница в коментар под поста

Играта ни тръгва сега и продължава до края на неделния ден (14.08.2020), след което ще изтеглим трима от вас, тези с най-много летен късмет.

Успех!

More All About Life