Най-неудачно

Най-неудачно "направените" носове в Холивуд

Доказателство, че с ринопластиката шега не бива...

Носът е вероятно най-характерната черта от лицето на всеки човек; в някои култури се вярва, че издава особеностите от нрава на притежателя си, други народи издигат в култ чипите нослета, трети по-внушителните и масивни. Какъвто и да го предпочитате, и въпреки че ние сме строги привърженици на естествените "форми", в крайна сметка всеки нос - голям, малък, остър, по-широк или тънък, си има една основна функция, към която е някак си редно да се придържаме. Отделно от това, колкото и както и да го променяме, е също толкова редно да спазваме някаква линия и да не изпадаме в неосъзнати крайности, подобно на родни звездни особи, които освен че не ни отиват, ни пречат и на дишането. Съгласни?

В колкото и "розов" свят да живеем и да си мислим, че екстремното изпилване на нослетата действително е добре забравена отживелица, на която се гледа с недобро око, явно все още има хора, които гонят този "ефект". Добре, така да е, но преди това нека погледнем към някои от най-неудачно "направените" холивудски нослета, след които връщане назад просто няма...

Хайди Клум
Започваме със сравнително добър пример, в който дори е трудно да уловим промяната. Но, уверяваме ви, там си е. Проблемът при носа на Хайди е, че "гърбът" на нослето е прекалено изпилен и стои неестествено. Разбира се, тази ринопластика, сравнена с подредените по-долу, е направо мечта!


Хайди Клум вече не се "събира" в джинсите си, но темата не я тревожи никак


Лил Ким
Носът на Лил Ким е холивудска легенда сам по себе си. Дори не е нужно да си професионалист, за да разбереш, че нещата не са се случили по най-добрия начин... не са се случили добре във всичките десет пъти, в които Ким ляга на операционната маса. В резултат от нереалистичната представа на колоритната изпълнителка за носа й, от "миналото" й лице вече няма и помен.


Ла Тоя Джаксън
Вероятно един от първите и най-ярки примери за "Синдрома на оперирания нос" е братът на Ла Тоя - Майкъл Джексън, преправял анатомичния си орган на дишането около стотина пъти. Ла Тоя обаче, очевидно харесваща носа на брат си, също ляга под ножа за 3-4-5-6 операции. Резултатът, задоволителен или не, е налице.


Мишел Пфайфър

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.