Следва

Beauty Trend Report: Dolphin skin, най-бляскавата от всички тенденции

Най-неудачно "направените" носове в Холивуд

Доказателство, че с ринопластиката шега не бива...

Celebrity beauty преди 3 години

Носът е вероятно най-характерната черта от лицето на всеки човек; в някои култури се вярва, че издава особеностите от нрава на притежателя си, други народи издигат в култ чипите нослета, трети по-внушителните и масивни. Какъвто и да го предпочитате, и въпреки че ние сме строги привърженици на естествените "форми", в крайна сметка всеки нос - голям, малък, остър, по-широк или тънък, си има една основна функция, към която е някак си редно да се придържаме. Отделно от това, колкото и както и да го променяме, е също толкова редно да спазваме някаква линия и да не изпадаме в неосъзнати крайности, подобно на родни звездни особи, които освен че не ни отиват, ни пречат и на дишането. Съгласни?

В колкото и "розов" свят да живеем и да си мислим, че екстремното изпилване на нослетата действително е добре забравена отживелица, на която се гледа с недобро око, явно все още има хора, които гонят този "ефект". Добре, така да е, но преди това нека погледнем към някои от най-неудачно "направените" холивудски нослета, след които връщане назад просто няма...

Хайди Клум
Започваме със сравнително добър пример, в който дори е трудно да уловим промяната. Но, уверяваме ви, там си е. Проблемът при носа на Хайди е, че "гърбът" на нослето е прекалено изпилен и стои неестествено. Разбира се, тази ринопластика, сравнена с подредените по-долу, е направо мечта!


Хайди Клум вече не се "събира" в джинсите си, но темата не я тревожи никак


Лил Ким
Носът на Лил Ким е холивудска легенда сам по себе си. Дори не е нужно да си професионалист, за да разбереш, че нещата не са се случили по най-добрия начин... не са се случили добре във всичките десет пъти, в които Ким ляга на операционната маса. В резултат от нереалистичната представа на колоритната изпълнителка за носа й, от "миналото" й лице вече няма и помен.


Ла Тоя Джаксън
Вероятно един от първите и най-ярки примери за "Синдрома на оперирания нос" е братът на Ла Тоя - Майкъл Джексън, преправял анатомичния си орган на дишането около стотина пъти. Ла Тоя обаче, очевидно харесваща носа на брат си, също ляга под ножа за 3-4-5-6 операции. Резултатът, задоволителен или не, е налице.


Мишел Пфайфър
Актрисата цял живот отрича да си е правила пластични операции, което решение уважаваме - на 62, Мишел изглежда зашеметяващо, но ако трябва да бъдем напълно честни, носът й е видимо изменен през годините, не мислите ли?


The Ageless Мишел и операциите: Какви и къде?


Джоан Ривърс
Актрисата мечтаеше за магични способности - да върне времето назад. Вместо това се връщаше отново и отново към пластичния си хирург. За съжаление, тази привързаност към миналото не й стоеше никак добре - с годините Ривърс започна да изглежда все по-неествествено. Нещо, което винаги сме намирали за изумително при нея обаче, е самочувствието и увереността, с която се носеше - а те са достойни за адмирации!


Снуки
Американската риалити звезда винаги е мечтала за световна слава и ринопластика. Хирургът й обаче я "възнаграждава" с толкова тъничко носле, че лицето й се променя безвъзвратно.


Кортни Лав
Подобно на Джако, и Кортни страда от т.нар. Синдром на оперирания нос. За любимата на Кърт Кобейн обаче може да се твърди следното - от всички операции, които си е правила през годините, нескопосаната ринопластика е най-малкото зло.

More from View Sofia

Кайли Дженър, 21, подмина зет си, Кание Уест, в класация на Forbes

Celebrities преди 4 години

Най-малката от сестрите Кардашян-Дженър, освен че е най-младата self-made милиардерка на Forbes, попада и в списъка на изданието за най-скъпоплатени знаменитости в света. Кайли се позиционира на второ място, изпреварвайки с позиция 42-годишния съпруг на сестра си Ким Кардашян-Уест.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи