Следва

9 неща, ВАЖНИ, за Камала Харис

Как да омаеш принц: скандалната биография изпада в детайли

Finding Freedom предоставя неочаквано много детайли за връзката на Х. и М.

Celebrities преди 3 години

От вчера, 13.08.2020, Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family е официално в продажба - първите, успели да се доберат до горещото четиво, изказват недоумението си от детайлите, в които навлиза книгата.

Въпреки че Херцозите Съсекс отхвърлят спекулациите, че са участвали в списването на биографията или че изобщо са комуникирали с авторите по време на творческия процес, на моменти от страниците се изливат толкова интимни детайли за отношенията им, че става малко чудно за обикновения читател кой друг, освен самите Меган и Хари, е запознат с тези подробности. Royal-специалистите в Daily Mail например, изказват учудването си от главата, посветена на първата среща на Принца и актрисата по време на благотворителен тур до Ботсвана през юли 2016 г. (шест седмици след първата им среща).


Томас Маркъл: "Обичам дъщеря си, но не се гордея с човек, в който се е превърнала"


Скоби и Дюран твърдят, че Хари взема съдбоносното решение да предложи на избраницата си, непосредствено след това пътуване, тоест, го определят като ключово за любовната им история:

"Хари бе приятно изненадан от непринудеността на Меган. По време на разходката Меган "измила" лицето си с бебешки мокри кърпи и без никакво притеснение "се облекчила" в гората, въпреки че с принца имаха на разположение луксозна палатка с отделна баня, тоалетна, дори тераса - все пак плащаха над две хиляди долара на вечер", разказват авторите интимните преживявания на двамата вече съпрузи.


Хари и Уилям превърнали 70-ия юбилей на баща си в "същински кошмар"


Отново според Скоби и Дюран, Принцът е толкова впечатлен от едничкия куфар, с който Меган отпътува за Южна Африка - там, освен задължителни за пътуването вещи, актрисата не забравя да сложи и слънцезащитен крем. По време на същото това пътешествие Маркъл успява да научи любимия си, иначе привърженик на яйцата и бекона, на йога, медитация и правилно хранене.

Кралските експерти не пропускат да "споделят" с широката публика и всичко, което знаят за първата реакция на Меган след прочутото пътуване: според техни информатори, в разговор с много близка приятелка, Маркъл признава, че никога не се е чувствала по-сигурна и защитена с никого.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.