Следва

Бременна ли е Никола на Бруклин Бекъм?

We love: мама, баба и внуче

All about the genes...

All About Life преди 3 години

Вчера очарователната актриса сподели с Инста-последователите си мила снимка, на която позира с майка си, актрисата Блайт Данър, и дъщеря си Епъл Мартин. Постът е посветен на дебюта на колекцията летни рокли, които Гуинет пуска към G. Label, но е и празник на естествената красота, на близката връзка между мама, баба и внуче и радостта от малките неща, които правят живота пълноценен. Иначе колекцията може да бъде закупена от популярния сайт на Полтроу - goop.

"История, стара колкото света: майка пази специална рокля с надеждата, че някой ден ще я предаде на дъщеря си; дъщерята тръпне в очакване за деня, в който ще "наследи" мечтаната рокля на мама", гласи сантименталният слоган на колекцията.

Ценово, роклите с етикет G. Label варират между $525 за червено памучно миди до $595 за роклята-риза с къс ръкав, в която позира Блайт; от своя страна, Гуинет залага на сет от топ и пола на големи бели точки ($295 и $425).

More from View Sofia

Малките Черни Рокли на Карл Лагерфелд са абсолютната класика - припомняме коя коя облече в годините

All fashion преди 11 месеца

Предстоящата на 1 май Met Gala е посветена, както многократно писахме, на големия Карл Лагерфелд. Цялата модна общност фокусира внимание и усилия върху предстоящия трибют, Vogue излезе с нарочен адверториал от най-високо ниво и с цялото уважение на света към личността и творчеството на Кайзера. Взимаме повод от тази оправдана суматоха, за да обърнем внимание на един от вечните стилови върхове на Карл - МЧР или малката черна рокля 

More All About Life