Следва

Крадем визии: белия топ на Хейли Бийбър за €35

Какво ново: нещо като Prada, нещо като adidas...

Нещо, надяваме се, по-различно от предходния опит на двата бранда да си колаборират!

All fashion преди 3 години

Връщаме се назад към края на миналата 2019 година, когато не обсъждахме Коронавирус пандемията на дневен ред, а в модата се появяваха новини за вълнуващи колаборации, които нямахме търпение да зърнем. Малко по малко нещата се връщат към "нормалното", а големите лейбъли захващат работния процес оттам, където го оставихме. За Prada и adidas това е съвместната работа по общ проект, който отчасти реализираха през декември, а остатъкът тепърва предстои да видим.

Честно казано, точно тази колаборация леко ни разочарова - както си спомняте, първите продукти от ексклузивната серия бяха чифт superstar в нов, Prada облик и боулинг-bag в доста по-спортен прочит от обикновено. По обещание на креативните екипи на двете компании, в следващата порция Prada x adidas акцентът ще бъде върху претворени от дизайнерите на Муича продукти на спортния гигант.

Без да имаме официално потвърждение си позволяваме да се доверим на кадри, публикувани в Инстаграм профила @wavegod_thelegend, посветен на редни дизайнерски колаборации върху кецове. На изображенията виждаме чифт кецове, решени в прозрачен текстил, позволяващ да наблюдаваме в детайли силуета и конструкцията на самата обувка. Prada моментът в дизайна им, ако сметнем, че информацията е достоверна, идва под формата на червена линия върху подметката (логото на спортната линия на Prada - Linea Rossa).

Информацията тепърва предстои да бъде потвърдена, така че сме в очакване!

More All fashion