Следва

Beauty Trend Report: Нокти с шлюпки

Beauty Trend Report: Dolphin skin, най-бляскавата от всички тенденции

No animals were harmed in the making of this story!

Face преди 3 години

Неистовият стремеж към блестяща, божествено привлекателна, гладка и здрава кожа на лицето е отдавнашна тръпка, съпътстваща ни ежедневно.

Днес, в контекста на този безкраен порив, дискутираме чисто новия тренд за ефект като описания, като го изваждаме директно от водата (играта на думи е напълно нарочна, ще видите защо).

Чували ли сте някога за делфинова кожа? Това е най-горещият тренд в бюти нагласите по света и у нас, зашеметяващо популярен в Instagram, който на практика обобщава търсения перфектен бляскав ефект на кожата на лицето.

Терминът "делфинова кожа" е въведен от гримьорката Мери Филипс, посланик на марката Iconic London. Цитирана от американския Glamour, Филипс определя визията си за "кожа като на делфин" като нещо, което прилича на "вида на лицето ви, какъвто е след гмуркане в басейн". Не можете да си го представите? Ето определението за делфинова кожа: "мокра, хлъзгава, целуната от слънцето".

За тези, които в този точно миг искат да добият делфинова кожа, казваме, че става дума за грим. В частност, за един конкретен продукт: наистина добър хайлайтър. Специалистите са категорични, че за постигането на ефекта е достатъчно да положим продукта на естествените точки на лицето - по моста на нослето, малкото място между веждите, по линията на костта на веждите, слепоочията, най-изпъкналата част на скулите, както и на брадичката - това са точките за нанасяне, перфектният таргет. След това можете да нанесете балсам или глос на върха на скулите, за да сте сигурни, че сто постигнали идеалното делфин-внушение.

Важно е да отбележим, че и при тази, както и при всички останали бюти тенденции, крайният резултат е доста по-добър, ако кожата е предварително подготвена. Уверете се, че лицето е отлично почистено и съответно хидратирано. Жокер: за да задържите по-дълго блестящия ефект, опитайте спрей олио с рефлексно действие или силен овлажнител с призматични или изсветляващи частици.

В случай, че сте нетърпеливи, като нас, да изпробвате новия секси тренд, и като казваме нов, имаме предвид съвсем нов - все пак при търсене в Instagram, с този хаштаг ни излизат малко повече от 810 резултата, съветваме да обърнете поглед как го правят Те, някои от красивите жени наоколо. Зендая, например, е една от звездите, които видимо обожава ефекта делфинова кожа. Трендът е лесно проследим и във фийдовете на други красиви момичета и жени, с особен акцент върху полезните съвети на Мери Филипс, пионер на делфиновата кожа, която споделя редовно в официалната Instagram страница на Iconic London.

Не сте сигурни, че кожа като на делфин е за вас? Разгледайте надолу за още и още референции как да постигнем ефекта. Време за потапяне е.






More Face