Следва

Ние сме това, което чувстваме: ум и тяло са едно!

Бременна ли е Никола на Бруклин Бекъм?

В медиите се въртят слухове, че Виктория и Дейвид ще станат баба и дядо съвсем скоро...

Love преди 3 години

Преди месец 21-годишният Бруклин Бекъм и 25-годишната му любима Никола Пелц обявиха годежа си пред целия свят - едва 10 месеца след началото на връзката им, момчето на Виткория и Дейвид предложи брак на модела, а феновете вече подозират, че семейството им е на път да се разрасне с още един член! Почитателите на Бруклин и Никола предполагат, че освен голямата любов между двама им, има още една, по-съществена причина да се запътят към венчилото толкова рано - както в повечето случаи, дете.

Слуховете са нищо, естествено, ако не се подхранват, от което Бруклин и Никола не странят. Описанието под един от последните постове на Пелц е именно такъв "жокер", смятат последователите й. В caption-а "Baby B" доста от феновете виждат потвърждение на факта, че русокосата красавица действително е бременна.

"Поздравления!", "Означава ли това, че наистина си бременна?", "Мама и тате", коментират развълнуваните тийнейджъри.

Времето ще покаже дали Пелц действително очаква първото си дете, но засега такива видими белези няма. Младите влюбени прекарват ваканцията си с родителите на Бруклин в Гърция и въобще всичко е по мед и масло. Нещо повече - на един от "гръцките" кадри на ръката на Бруклин виждаме пръстен, наподобяващ халка, което вкара феновете в нова теза - че вече е имало сватба. Слуховете се подклаждат от коментар на близък приятел на бъдещата госпожа Бекъм, оставен под снимката: "Mrs. Beckham".

По един или друг начин двамата ще отпразнува бракосъчетанието си, в това сме сигурни! Според мълвите, носещи се отвъд Океана, двойката вече е започнала с приготовленията за тържеството и плановете са грандиозни! Да видим дали роклята на Никола ще подмине по пищност тази на Виктория...

More Love