Следва

Уличният стил на звездите: Сара Джесика Паркър и нейните вълшебни обувки

Крадем визии: белия топ на Хейли Бийбър за €35

Hot Girl Summer!

Shopping преди 3 години

2020 ни остави с по-малко уличен стил, отколкото би ни се искало - така де, на вас не ви ли липсват папарашките снимки на любимите ни звезди на излизане от супермаркета, например? За щастие, социалните мрежи и в частност стотиците селфита, които същите тези момичета и момчета споделят с последователите си, правят загубата една идея по-поносима. Най-пресния пример, който прикова вниманието ни, е белият топ на Хейли Бийбър. Ах, Хейли! Съвременна наша (и на Vogue) Принцеса Даяна!

От краткото стори, на което госпожа Бийбър позира с въпросния аутфит, усетихме, че горната й дреха е задължителна придобивка за това лято и е по-добра да действаме бързо, за да успеем все пак да я облечем, преди сезонът да е приключил. Не че и после няма да я носим пред огледалото...


На съд: Хейли и хирургът, който разказва за пластичните й операции в TikTok


Както знаете, трудно е да се "вдъхновиш" от нечий звезден стайлинг, тъй като, поне в по-голямата част от случаите, елементите от аутфитите им идват със солен етикет. Не и днес, folks! Хейли не е момиче, което отдава прекалено голямо значение на гардероба си; винаги е непринудена, сладка и с едно доста по-освободено отношение към живота, което адмирираме силно. Не бихме били ние, естествено, ако не бяхме открили точния модел, марка, цвят и размер, притежавам от модела - оказва се, брандът е White Fox и струва приблизително 70 лева.


Бял топ White Fox, 70 лева

Моментът с доставката обаче е малко по-сложен, ето защо намерихме 6 достойни "заместителя", които да си носим с кеф. Избраниците ни чакат кротко в галерията горе>>> и не че се хвалим, но някои са с доста по-добра цена.

Който и да изберете обаче, уверете се, че го съчетавате с най-готиния чифт деним шорти и сладурски бели кецове. Choose wisely!

More Shopping