Седмичен ХОРОСКОП - 17.08 - 23.08

Astro преди 3 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, по-важните събития или ангажименти тази седмица ще имат връзка с финансови разговори или действия с пари. Някои от неочакваните ситуации, които ви предстои да преживеете, ще имат връзка с момиче или с млада жена от непосредствения ви кръг на общуване. Не е изключен конфликт с жена, която живее в друг дом или на известно разстояние от вас.

През седмицата ще възникнат благоприятни за вас ситуации, но евентуална неискреност в действията ви, може да провокира подобно отношение и към вас.

Като цяло финансите могат да се окажат по-големия ви проблем, защото мнозина ще се съблазнят от възможността да спечелят лесни или бързи пари, а това никога не е рецепта за успех. 

През седмицата ще имате ясни стремежи за намиране на по-добре платена работа, за постигане на по-добри финансови резултати в бизнеса си, за допълнителна работа. Насочете енергията си в тази посока, вместо да я разпилявате за глупави неща.

Пазете личните си вещи на обществени места, избягвайте рискови действия, импулсивни решения и всичко, което може да създаде хаос в живота ви.

Хороскоп

Още от Astro