Седмичен ХОРОСКОП - 17.08 - 23.08

Astro преди 3 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ви предстои да направите повече разходи или да се натоварите с други финансови ангажименти, които не търпят отлагане. Бъдете внимателни с парите и финансовите документи, за да не допуснете загуба поради разсеяност.

Интересно или емоционално развитие ще имат приятелските ви отношения с хора, с които работите или живеете в един и същи район, квартал.

През седмицата има голяма вероятност да се срещнете или съберете с приятели, като за това в повечето случаи сами ще потърсите повод.

Новите запознанства тази седмица ще имат значение за вас и определено ще продължат за в бъдеще. Желанието ви на всяка цена да реализирате идея или план през тази седмица, може да ви противопостави срещу хора, които имат друго мнение и идея за случването на нещата. Наложете контрол върху емоциите и думите си, тъй като това може да се превърне в неприятен конфликт.

Мнозина от вас ще проведат разговор с момиче или млада жена относно любовния й или семеен живот.  Вероятно разполагате с информация за неискреност в тези отношения - нещо, за което не бихте могли да говорите директно.

Хороскоп

Още от Astro