Следва

Копие на мама: още снимки от разголената сесия на Дева Касел

Уличният стил на звездите: Сара Джесика Паркър и нейните вълшебни обувки

Виждаме тази страхотна жена в кадри от онзи ден, заснети в Ню Йорк.

Street Style преди 3 години

Разкошен стил. Супер небрежност, оплетена така добре в мотива за вечната женственост, че се покланяме леко.

Звездата от "Сексът и градът" е непресъхващ източник на модна радост, дори и във времена на пандемия. Останалите звезди, чийто маниер на обличане харесваме, все още обикалят улиците в небрежни Birkenstocks, или, в по-добрия случай - в груби комбат боти на Prada, но не и Сара Джесика.


Чудим се дали ни харесват: На Сара Джесика Паркър авторските "маратонки"


В Манхатън, госпожа Паркър бе забелязана онзи ден около магазина на собствения си обувен бранд - SJP, пременена в чифт чудесни Mary Jane с дебел ток от собствената й колекция. Този чифт набитото ни око забеляза още преди месеци - очевидно е любим на актрисата, а ние споделяме увлечението - все пак в обувката има толкова много настроение с голямата й кристална катарама, монтирана на дебел ластик около стъпалото, че не вярваме някой да остане безразличен.


ЧРД 55, Сара Джесика Паркър, кралице на роклите


Носени с богата и свежа флорална рокля с миди дължина, плюс елегантна черна маска на лицето, сладките обувки на Паркър ни пренасят в носталгичните дни, когато високият ток беше шампион в дисциплината "добро обличане", а именно славните дни на Кари Брадшоу и нейния умопомрачителен гардероб.

След години на обсесия с Маноло Бланик и впоследствие - чудесният удар със собствената й колекция, Паркър е просто страхотна с ентусиазма си по токчетата (припомняме тук друг прочит на същата обувка). Няколко дни преди този, пак в Ню Йорк, Сара Джесика отново е в разкошна комбинация от макси рокля и висок ток, само че този път изборът е върху сандали. В кадрите се вижда, че звездата е придружена от дъщеричката си.

Толкова много ни харесва да виждаме тънки глезени на висок ток, че, независимо от проточилото се шантаво време навън, в което не знаем дали ни е по-важно да се чувстваме удобно и сигурно, или да сме отново красиви след карантината, усещаме тръпката на личния пример от тази чудна жена, и обещаваме - още утре сме на ток!

А, ето и още една красива жена по улиците на Ню Йорк, само че на ниско: Кейти Холмс в Birkenstock.

More Street Style