Следва

Ваканцията на известните: на Лазурния бряг с френския президент и съпругата му

Какво ново: Facebook слива чатовете в Instagram и Messenger

Компанията планира на интегрира Instagram, Messenger и WhatsApp

All About Life преди 3 години

Facebook лансира тестова версия на обединените чатове от Instagram и Messenger приложенията, предава The Verge, като се допитва до немалко потребители както на iOS, така и на Android устройства.

В мобилната апликация на Instagram се появява съобщението "Има нов начин да комуникирате в Инстаграм", предлагайки възможността да превключим на новата версия на messenger-а. Обединената версия на двете приложения добавя опция за реакции с емоджита, плъзни-за-да-отговориш функция и опцията за чат с Facebook контакти.


Марк Зукъргбърг на плажа, или защо правилната слънцезащита е извънредно важна


При евентуално преминаване към новата версия на messenger-а, ще забележите, че на мястото на иконата ЛС в горния десен ъгъл на екрана, вече се появява тази на Facebook Messenger.

От компанията не крият целта си в най-близко бъдеще да обединят чатовете на Messenger, Instagram и WhatsApp, за да могат потребителите да комуникират през всички канали на Facebook.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.