Следва

ЗАЩО имаме страхове и фобии?

Жестът на отхвърляне на Мелания подлуди мрежата

Или защо целият свят говори за това видео с Тръмп?

Celebrities преди 3 години

Тя, стегната в каки, той - удивително свеж за тежкия си график, слизат по стълбичката на президентския самолет. Мястото е Вашингтон, поводът - поредна среща с избирателите, преди изборите в САЩ на 3 ноември, за които предизборната война е в пика си.

Първата двойка на Америка е придружавана от сина им Барън и като цяло всичко изглежда съвършено по американски.


Новата First Lady: Запознайте се с Мелания Тръмп


Само че от кадрите, публикувани в The Sun, очевидното захаросано положение изглежда другояче: докато слизат успоредно по широкото стълбище на машината, президентът на САЩ се опитва да хване ръката на първата дама, но тя реагира категорично, измествайки се, сякаш за да прихване полата си, и по никакъв начин не отговаря на жеста.

"Успех в съпротивата", гласи един от коментарите под материала на колегите от Острова.

Тук е моментът да припомним, че подобна ситуация възниква далеч не за сефте - в интернет имa куп примери, документирани надлежно, при нас, в View Sofia - също, обобщаващи многото моменти, в които Мелания "дава отпор" на мъжа си. Иронично, ръката на Мелания дори си има прозвище: "символ на демократичната опозиция".

Видеото бе коментирано и от певицата Риана. В своя инстаграм тя помести част от него, а именно момента, в който първата лейди дърпа ръката си, и и "озвучи" ситуацията с част от песента си Needed Me.

"I was good on my own, that's the way it was", звучи в композицията.

Други коментиращи предполагат, че Мелания просто не е искала Тръмп да се доближава до прескъпата чанта Hermes Birkin, която красавицата държи в ръце. Аксесоарът е в тон с роклята-риза, която пък от своя страна е с етикет на Stella McCartney. Много високите стилето, както винаги, са от Маноло Бланик.

Както казахме, предизборната битка е в решителната си фаза в Америка, на ринга са главните опоненти Тръмп и Байдън, като на страната на последния днес се включиха с видео обръщения бившият президент Барак Обама и съпругата му Мишел, докато действащият президент Тръмп директно обяви, че за Америка предстои катастрофа, ако случайно Джо Байдън влезе в Белия дом.

Това с изборите предстои. Ситуацията с отчуждението обаче е тук.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.