Следва

20 цитата за ЧРД на Иън Гилън

Лято ли бе, да го изядеш: пица с козе сирене и смокини

Това е рецептата, която ще сготвим TONIGHT!  

Food преди 3 години

Смокини... самата дума звучи вкусно. Смокини сурови, смокини на сладко, смокини с прошуто, смокини на пица.







Ето за това, последното, се хващаме днес като едни много гладни работни хора и понеже ни е лятно, и малко crazy, и парти настроено, огранизираме в главите си бързо парти в началото на седмицата. Героинята на вечерта, освен нас, е пицата с козе сирене, прошуто и сочни смокини.

Мда! 

Като кулинари-естети знаем, че точно колкото е важен вкусът, толкова важен е и видът на храната. За перфектно сетивно изживяване, днешният ни избор е в десетката! Изключително лесна, с нужни едва 7 съставки и готова за броени минути – докато пием първото розе, тя вече ухае "на готово". 



Какво ви трябва: ако сте от героите, които сами месят тесто, адмирации, но ние ще си улесним живота и ще вземем готово тесто, върху което наръсваме козе сирене, нарязани смокини, които, освен че са страшно вкусни, изглеждат божествено, след това ще пъхнем пицата във фурната за няколко минути, ще добавим после тънки резени прошуто, свежа рукола, лют червен пипер и няколко капки балсамов оцет. Ням. 



Пица с козе сирене, прошуто и смокини + чаша червено или розе + чаровна компания = перфектната комбинация за топло лятно парти. Насладете се!


 
Вдъхновихме се от чудесните 'The Defined Dish', получават едно парче от нас!

More Food