Следва

Start Shopping NOW: 15 пуловера и жилетки, всичките разкошни и много над 500 лева

Breaking: колаборацията на Pat McGrath и Supreme

Брандът Supreme излиза на пазара с първа в историята си makeup-колаборация, при това с Пат Макграт, най-известната гримьорка, или по-вярното - художник по грима, в света.

 

All fashion преди 3 години

Вчера инстаграмът на Пат Макграт се оцвети в червено. Визажистката публикува три видео-тийзъра, съпроводени с известни цитати от Анди Уорхол: Everybody must have a fantasy (Всеки трябва да има фантазия) и As soon as you stop wanting something, you get it (В момента, в който престанеш да искаш нещо, го получаваш), както и с фразата Paint the town red.

Естествено, в момента, в който забелязахме красивата реклама, стана ясно, че на света се е родила поредната интересна колаборация. Нейна рожба е един единствени продукт – червено червило в култовия Supreme оттенък. Това е първият козметичен продукт в 26-годишната история на Supreme, макар че слухове за това, че известният нюйоркски бранд, стартирал с едничък магазин на улица Лафайет с лимитирано количество мода за скейтъри, ще прави и продава и грим, вървят от поне две години.


Наоми Кембъл е първото лице на Лаборатории Пат МакГрат


Лесно е да предположим, че червилото ще бъде изкупено на секундата, след което ще стане предмет на препродажба из мрежите, както обичайно става с лимитираните продукти. Иначе, можем да се втурнем за брой на 20-ти август, ексклузивно на сайта на Supreme. Припомняме за подгряване на желанието, че дотук Supreme са се разписали с ултра успешни сътрудничества с брандове като Jean Paul GaultierLacoste, Comme des Garçons, Dr. Martens, Louis Vuitton и така нататък.

 

More All fashion